După declaratiile lui Culiţă Sterp ca nu vor divorta, Carmen de la Sălciua spune tot adevărul: „Eu și soțul meu…”

După declaratiile lui Culiţă Sterp ca nu vor divorta, Carmen de la Sălciua spune tot adevărul: “Eu și soțul meu…”Unul dintre cel mai frumos cuplu din lumea muzicii, au decis sa puna punct mariajului, relateaza spynews.ro.

Dupa declaratia lui Culita Sterp, Carmen de la Salciua a iesit sa spuna tot adevarul, aceasta va semna actele de divort.

„Eu și soțul meu am avut o relație de 3 ani și o căsnicie de doar 1 an.

Din nefericire pe parcursul relației au apărut neînţelegeri între noi, ca rezultat al unei incompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile fiecaruia dintre noi.

Aceste neînțelegeri au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp, între noi, o stare de tensiune care mă afectează extrem şi care ne-a separat.

Încercările mele repetate de a găsi un compromis au fost în zadar.

În aceste condiţii, căsnicia noastră nu mai putea continua, relația dintre noi fiind grav şi iremediabil afectată. 

Aseară, Culiță Sterp, încă soțul meu, a acordat un interviu în cadrul unei emisiuni TV unde a declarat că nu am fost la notar pentru a depune actele de divorț.

Țin să menționez urmatoarele lucruri:

1. Noi am fost la notar și am depus actele de divorț.

Divorțul se va pronunța în luna Septembrie. Toată amânarea asta este pentru ca August e perioada concediilor și toată lumea e plecată in concedii!
2. Nu ne vom împăca și vom divorța așa cum am stabilit, nu mai există cale de întoarcere!
3. Apreciez nuanța pozitivă a declarațiilor familiei lui, care oricum nici nu puteau fi altfel atâta timp cât eu ca soție, mi-am iubit și respectat atât soțul cât și familia lui. Le mulțumesc pentru cuvintele frumoase, noi ne-am înțeles foarte bine pe toata durată casniciei mele cu Culiță și le doresc din suflet numai bine.

Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă.

E foarte greu să fii cu reflectoarele pe tine când treci printr-un divorț.

Oamenii au impresia că au dreptul să te judece, au dreptul să ştie totul despre tine.

În prezent, vreau să-mi canalizez toată atenția pe cariera muzicală.

Totodată țin să le mulțumesc fanilor mei pentru toată iubirea și susținerea lor și cum altfel aș putea să le mulțumesc mai frumos decât prin munca mea, pregătindu-le în continuare surprize muzicale.

Cu drag,
Carmen de la Salciua ❤??”
a fost mesajul artistei.

 

Citeste si ...

Back to top button