Drama tinerei care spune că a fost violată: „Oamenii îmi fac poze și râd de mine, sunt violenți”

Drama tinerei care spune că a fost violată: „Oamenii îmi fac poze și râd de mine, sunt violenți”Najila Trindade, 26 de ani, tânăra care l-a acuzat pe Neymar de viol în urmă cu câteva luni a dat un interviu în presa braziliană în care a povestit despre problemele cu care se confruntă după ce a lansat acuzațiile.

„Oamenii mă rescunosc pe stradă, îmi fac poze și râd de mine. Unii dintre ei îmi adresează jigniri, sunt misogini și violenți”, a declarat Najila.

Tânăra consideră că e atacată deoarece oamenii cred că încearcă să obțină bani de pe urma starului de la PSG, dar și pentru că nu se bucură de averea și celebritatea lui Neymar.

„Mă tratez, pentru că am fost extrem de afectată, sufăr de depresie. Da, merg la psihiatru. Au venit foarte multe lucruri peste mine în același timp, am început să sufăr pe 15 mai și de atunci, totul s-a destrămat în viața mea”, a mai declarat brazilianca.

Ea s-a mutat din Sao Paolo, orașul în care locuia, pentru a nu mai fi recunoscută de oameni pe stradă și pentru a se detașa de scandal.

Najila Trindade l-a acuzat la începutul lunii iunie de viol pe Neymar, susținând că fotbalistul ar fi forțat-o să întrețină relații sexuale cu el pe 15 mai, într-un hotel din Paris. Ulterior ea a afirmat că tableta pe care deținea dovezile agresiunii sexuale i-a fost furată.

sursa

Citeste si ...

Back to top button