Dorian Popa: „Când nu mai poți, mai poți un pic”

Dorian Popa a lansat o nouă melodie, după ce în urmă cu o lună a fost prins drogat la volan. Piesa „Merg mai departe” are deja peste 100.000 de vizualizări.
La o lună după ce a fost prins drogat la volan, Dorian Popa a lansat piesa „Merg mai departe”, prin care își exprimă propriile trăiri. La doar câteva ore de când a fost lansată, melodia a strâns peste 100.000 e vizualizări și peste 500 de comentarii pe YouTube.

Dorian Popa și-a exprimat recunoștința față de susținerea primită din partea fanilor. Influencerul a menționat că sperăp ca piesa lui să ofere putere și inspirație celor care se confruntă cu momente dificile în viața lor.

În primul rând încep prin a vă mulțumi pentru toată pe care mi-ați oferit-o și pentru muntele de energie caldă ce l-ați creat pentru a mă adăposti! Nu am cuvinte să releve, cu adevărat, cât de protejat m-am simțit, însă știu sigur că simțiți cât de recunoscător vă sunt! Sper ca piesa asta să vă dea puterea să vă luptați cu momentele grele din viețile voastre și nu uitați că-n spatele oricărui nor, fie el cât de negru, există lumina soarelui, gata să ne lumineze și să ne încălzească sufletele la loc! Al vostru negreșit… am fost, sunt și voi fi”, a scris Dorian Popa pe Instagram.
Toată lumea trece prin momente nasoale, când parcă nu mai ai nimic de făcut și ești la capătul puterilor…./ Și te simți așa mic și nu merge nimic/ Când nu mai poți, mai poți un pic…/ Merg mai departe, departe de toate/ Îmi țin capul sus și las problemele în spate/ Merg mai departe, șapte zile din șapte/ Că viața mi-a spus: ce-i al tău e pus deoparte/ Și merg mai departe…și merg mai departe”, sunt o parte din versurile piesei „Merg mai departe”.

Încerci să vezi binele din oricare rău/ Dar ce faci când arde totul în jurul tău?/ Oare așa o să fie mereu?/ Împreună la bine, atât de singur la greu/ Și te simți așa mic și nu merge nimic/ Când nu mai poți, mai poți un pic…/ Merg mai departe, departe de toate/ Îmi țin capul sus și las problemele în spate/ Merg mai departe, șapte zile din șapte/ Că viața mi-a spus: ce-i al tău e pus deoparte/ Și merg mai departe…și merg mai departe”, continuă piesa.

sursa

Citeste si ...

Back to top button