Doi morți și doi răniți, în urma impactului dintre o mașină și un autotren!

Două persoane au murit și doi au fost răniți grav, azi dimineața, în urma impactului dintre o mașină și un autotren, pe DN 11 Brașov – Trgu Secuiesc, în zona comunei Moacșa, județul Covasna.
Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române traficul rutier este blocat pe D11 Brașov- Târgu Secuiesc, pe raza comunei Moacșa, din cauza accidentului rutier.

„Au fost implicate un autoturism și un autotren. În urma evenimentului două persoane au decedat iar alte două au fost rănite grav”, arată sursa citată.

Din cauza accidentului, traficul a fost deviat de la intersecția cu localitatea Reci (DN11) prin municipiul Covasna.

Potrivit Poliției Covasna, accidentul s-a produs după ce șoferul mașinii a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens.

”În urma evenimentului șoferul autoturismului (bărbat 28 ani) și unul din pasageri (bărbat 57 ani) si-au pierdut viața. Un alt bărbat de 32 de ani, pasager în autoturism, dar și șoferul de TIR au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele cercetări se pare că cel aflat la volanul autoturismului ar fi pierdut controlul și a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal autotrenul”, potrivit Poliției Covasna.

Reprezentanții ISU Covasna au spus că au transportat la spital cele două persoane, respectiv pe șoferul autotrenului și un pasager din mașină. Cele două persoane care au murit erau în mașină și au rămas încarcerate în urma impactului, fiind scoase de echipaje de Descarcerare.

 

Citeste si ...

Back to top button