Doi frați români au fost găsiți morți în Belgia, în apropierea unui iaz. Autoritățile spun că au fost împușcați în cap

Trupurile a doi frați români omorâți în Belgia au fost descoperite pe un teren viran din apropierea orașului belgian Forchies-la-Marche.

Procurorii spun că aceștia au fost executați fiind împușcați în cap.
Cadavrele celor doi români în vârstă de 48 și 45 de ani au fost găsite vineri dimineață.

Ei erau căutați de autorități după ce fiica unuia dintre ei a anunțat dispariția, iar mașina acestora a fost găsită parcată pe marginea drumului.
Persoana care a anunțat dispariția a spus că cei doi au plecat la pescuit și trebuiau să se întoarcă miercuri, dar nu au mai răspuns la telefoane și erau de negăsit, scrie publicația franceză Sud Info. Procurorul de caz din Roi de Charleroi, Vincent Fiasse, a declarat într-o conferință de presă că cei doi frați „Nu aveau documente asupra lor, dar semnalmentele lor corespundeau cu cele ale unor persoane date dispărute la Bruxelles”.

Acesta a adăugat că cei doi frați nu aveau antecedente penale și că familiile și apropiații lor, care au venit de la Bruxelles, au spus că aceștia mergeau deseori să pescuiască pe iazul din Forchies-la-Marche. Autoritățile spun că nu au existat niciodată suspiciuni privind activități ilegale în zona în care au fost găsite cele două trupuri și că este un loc liniștit, retras în care se aventurează doar cei care cunosc zona. Procurorii belgieni au deschis o anchetă în acest caz și așteaptă rezultatele autopsiei care va stabili cauza exactă a morții.

sursa

Citeste si ...

Back to top button