Diaspora se intoarce in Romania pe 10 august, dar romanii se plang ca li s-au blocat conturile. Oare e mana PSD-ista?

Diaspora se intoarce sa isi ia tara inapoi, acestia s-au mobilizat pe Facebook si au anuntat ca pe 10 august toti romanii vin acasa la protest, dar uni dintre ei se plang ca au conturile inchise, relateaza www.ziare.com.

Un mesaj de chemare la protest a circulat pe grupurile de romani din afara tarii si apoi a fost creat si un eveniment potrivit caruia „se doreste crearea unui miting cu un milion de romanii din strainatate care sa participe la un mega protest impotriva Guvernului”. Astfel, a fost anuntat evenimentul „Pe 10 august toata Romania vine la Bucuresti! Jos Guvernul”.

Protestul va avea loc pe data de 10 si 11 august, in care peste 6000 de romanii au anuntat ca vin in tara, iar peste 21 de mii sunt interesate.

Initial membrii #Rezist anuntasera si ei ca merg sa protesteze in Piata Victoriei, dar vineri au transmis ca nu se mai prezinta pentru pentru a evita posibilele tensiuni.

In schimb, ei au iesit in strada duminica seara, cand mii de oameni au aprins lanternele si au strigat in fata Guvernului „Rezistam, nu cedam!”.

Citeste si ...

Back to top button