Dezvaluiri socante au iesit la iveala despre politistul pedofil Eugen Stan!

Scandalul politistului acuzat de agresiuni sexuale asupra minorilor zdruncina Politia Romina! Raportul corpului de control al ministrului de Interne scoate la iveala detalii socante: 18 comisari sefi si agenti sefi l-ar fi protejat pe acesta.

Cazul politistului suspect de pedofilie scoate la iveala probleme de comunicare si erori profesionale din partea celor care ar fi trebuit sa protejeze victimele si nu agresorul. Raportul scoate la iveala faptul ca a existat.

O anumita reticenta initiala din partea tuturor ofiterilor cu functii de comanda din cadrul subunitatii de politie, cu privire la caracterul si gravitatea faptei sesizate, avand in vedere ca abia dupa aproximativ 2 ore de la constatare (dupa vizualizarea primelor imagini), au fost dispuse masurile adecvate pentru strangerea materialului probator si identificarea autorului„.

Iulian Surugiu, presedinte SNAP: El trebuia sa fie recunoscut mult mai repede.

Colegii politistului trebuiau sa il identitifice rapid, spune raportul ale carui concluzii dau de gandit: Eugen Stan n-a fost amprentat si fotografiat, iar datele nu au fost introduse in sistemele informatice. In plus, in cazul agresiunii din lift, asupra celor doi minori, apar alte nereguli grave.
Raportarea evenimentului s-a oprit la nivelul dispeceratului Politiei Capitalei, fisa de eveniment nefiind introdusa in sistemul informatic, pentru a fi diseminata catre esalonul superior, respectiv catre dispeceratul I.G.P.R

Printre cei vizati de raportul MAI se numara fostul sef al Politiei Romane, Bogdan Despescu care face, in prezent, obiectul unei cercetari disciplinare. Acesta se apara si spune ca acest caz a fost folosit drept pretext pentru demiterea sa.

Raportul prezinta atat date nereale, prin felul in care sunt argumentate, cat si informatii incomplete, de natura a induce in eroare opinia publica.

Purtator de cuvant politia Capitalei Ramona Dabija: Sistemul trebuie corectat, nu toti politistii sunt vinovati! Acei putini care comit abateri grave sunt identificati, prinsi si exlusi din politie.

Wowbiz.ro

Citeste si ...

Back to top button