Detalii șocante ies la iveală! Probele care anunță că Alexandra este în viață

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, rupe tăcerea și face dezvăluiri uluitoare. Acesta vorbește despre probele care anunță că tânară este in viață. Cumpănașu vorbește despre obiectele personale ale Alexandrei și este extrem de mulțumit că DIICOT București a preluat cazul.
Alexandru Cumpănașu vine cu argumente dure prin care afirmă cu tărie că Alexandra Măceșan trăiește. Unchiul adolescentei spune că bijuteriile găsite erau de aur, iar Alexandra avea bijuterii de argint.

“Eu sunt convins că Alexandra trăiește. Bijuteriile care spun că le-au găsit ei spun că sunt de aur. Ea avea bijuterii din argint, nu din aur. Bijuteriile găsite în butoiul în care se presupune că a ars sunt intacte”, a dezvăluit Cumpănașu.

Și asta nu e tot. Cumpănașu e foarte mulțumit de transferal cazului la DIICOT București. “E foarte bine. Sunt două doamne care s-au ocupat de omoruri și pe care eu le apreciez. E bine că s-a ajuns cu acest caz la DIICOT București”, a mai spus Cumpănașu.

Trei procurori din DIICOT – Structura Centrală se vor ocupa de ancheta în dosarul de la Caracal, sub coordonarea procurorului-şef Felix Bănilă.

„Urmare a preluării dosarului nr. 203/D/P/2019 de la Serviciul Teritorial Craiova de către DIICOT – Structura Centrală – Secţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, soluţionarea acestuia a fost asumată de către procurori cu funcţii de conducere din cadrul direcţiei sub coordonarea directă a procurorului-şef, urmărirea penală fiind desfăşurată cu maximă celeritate pentru stabilirea adevărului judiciar”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Potrivit unor surse judiciare, vor lucra la soluţionarea dosarului Alina Albu şi George Lucian Pătuleanu – procuror-şef, respectiv procuror-şef adjunct la Secţia de combatere a criminalităţii organizate din cadrul DIICOT.

Gheorghe Dincă, suspectul în cazul dispariţiilor de la Caracal, a fost adus joi la sediul DIICOT din Bucureşti, pentru a fi audiat de procurori.

sursa

Citeste si ...

Back to top button