DESFRÂU TOTAL! În timp ce milionarul ei iubitul ei sta in puscarie, Laurette a FĂCUT-O cu un bărbat misterios! Avem imaginile

DESFRÂU TOTAL! În timp ce milionarul ei iubitul ei sta in puscarie, Laurette a FĂCUT-O cu un bărbat misterios! Avem imaginileVedeta, Laurette a fost prinsa recent in poze in anumite ipostaze alaturi de fetita ei si inca cu un barbat ciudat in parc, relateza b1.ro.

Potrivit spynews.ro, în timp ce fetiţa se juca de zor, alături de alţi copii, Laurette avea grijă de căţeluş, în timp ce discuta cu prietenul ei, un individ bine făcut, grizonat şi tatuat, care căra hainele fetelor, ca un adevărat gentleman.

Bărbatul cu care a ieşit la plimbare cu Laurette şi fiica ei weekend-ul trecut este acelaşi care, la finele0 lunii februarie, o însoţea pe nevasta de milionar când aceasta a blocat cu SUV-ul o staţie de autobuz, pentru a-şi duce fetiţa la şcoală, semn că pe cei doi îi leagă o prietenie extrem de strânsă, notează sursa citată.

În urmă cu doi ani, Laurette Atindedou s-a măritat în puşcăria Jilava cu Ciprian Nistor, condamnat pentru evaziune fiscală la 15 ani de pușcărie.

După doar câteva luni, între cei doi a izbucnit un scandal de proporţii, Laurette fiind acuzată de infidelitate, ceea ce a dus la deschiderea unui dosar de divorţ.

 

Citeste si ...

Back to top button