Descoperire BOMBA in politica! Secretul lui Dragnea s-a aflat. Desi era pazit, totul s-a descoperit!

Descoperire in masa de aceasta data in guvernul PSD, Liviu Dragnea incerca sa patreze un secret politic, desi a amintit duminica seara, in privinta portofoliului pe tema Justitiei asumat de PSD, asa cum o facea tot in ultimul timp, relateaza evz.ro.

In acest moment Liviu Dragnea incearca sa dea inapoi, la ceea ce a declarat, in ce priveste remanierea ministrului Tudorel Toader.

Detaliile nestuite este ca: șeful PSD-ist a susținut că el nu a propus remanierea lui Tudorel Toader și că despre așa ceva nu s-ar fi discutat niciodată la vârful coaliției PSD-ALDE, sau în interiorul partidului celor trei trandafiri, deși semnele abundă în acest sens.

Vă amintim că, în urmă cu doar o săptămână, fostul ministru Varujan Vosganian a ieșit public la rampă și i-a avertizat pe aliații social-democrați că ALDE nu va accepta schimbarea lui Tudorel Toader și nici a lui Teodor Meleșcanu, de la cârma Ministerului de Externe.

„Deci evaluarea domnului Tudorel Toader se face așa cum se face evaluarea fiecărui ministru care ocupă un portofoliu asumat de PSD.

Este foarte simplu”, a declarat Dragnea, care a adăugat că în partid nu s-a discutat despre remanierea lui Toader.

„Apreciez foarte mult ce a spus dl Tăriceanu (n.red. – referitor la menținerea lui Tudorel Toader).

Eu nu am înțeles de ce s-a adus în discuție subiectul. În partid nu s-a vorbit despre schimbarea domnului Toader.

Nici eu nu am vorbit cu premierul, nici în partid nu s-a discutat despre asta.

Eu nu am discutat cu niciun ministru despre remanieri”, a ridicat din umeri Dragnea.

Ce a discutat cu ministrul Justiției

Pe lângă asta, șeful PSD a insistat că la cea mai recentă discuție pe care a avut-o cu ministrul Justiției nu s-a discutat absolut deloc despre eventualitatea schimbării acestuia din funcție, ci despre „legea pensiilor, ordonanța privind insolvența și despre alte legi care urmează să vină în Parlament”.

Totodată, Liviu Dragnea a susținut că nu a discutat cu Toader nici despre deja celebra OUG vizând grațierea și amnistia.

„Nu există o listă neagră”

Întrebat dacă există o listă neagră, Dragnea a răspuns simplu: „Din câte știu eu, nu, dar se lucrează la o evaluare”.

 „O caracteristică esențială a oricărui ministru este să comunice.

Unii miniștri și-au făcut bilanțurile împinși de la spate, ceea ce nu e bine.

Noi avem un program de guvernare bun, nu prost. Urmează măsuri foarte importante, dacă astea nu le comunicăm…”, a mai declarat liderul PSD.

Citeste si ...

Back to top button