Descoperă România – planifică următoarea ta vacanță cu oferte de la o agenție de turism din Pitești

Este sezonul perfect să ne gândim la concedii, cât încă vara mai este blândă. În timp ce unii pleacă din țară și abia așteaptă să descopere plaje cu nisip fin și apă cristalină, ne îndreptăm atenția și spre destinații din țară. România are nu doar potențial, ci și locuri care te uimesc. O știu mai bine cei care au explorat până acum țara sau, mai ales cei care îi duc dorul.

Știm cu toții fenomenul românilor plecați peste hotare care revin în țară uneori pentru aspecte organizatorice, birocratice, dar mai ales să îi vadă pe cei dragi. Așadar nu refuză o vacanță, oricât de scurtă ar fi. În acest sens, se vor bucura să respecte și îndemnul – descopera Romania!

Oferte tentante pentru toată lumea

Pentru împătimiții de aventuri în țară, sunt oferte agentie de turism in Pitesti. WowTour pune la dispoziția celor interesați oferte fel de fel, fie că interesul este de a merge la mare sau la munte. Din fericire, frumoasa Românie le are pe toate!

Pentru zona de munte sunt de interes ofertele pentru zona de nord a țării, mai exact la Gura Humorului. Adică în inima Bucovinei, o zonă de poveste, pitorească. Practic în orice sezon ai vizita această locație vei fi mereu fascinat de priveliște. Poți vizita zona mănăstirilor, poți cutreia pădurea, dar de plictisit este greu de crezut că o vei face.

Alte pachete turistice de la această agenție de turism se referă la cele pentru litoral. Prețurile la malul mării în România sunt mai mici și tocmai acesta este un avantaj de luat în seamă. În mod special Eforie este luat cu asalt, având în vedere că este o stațiune bine cotată, pentru familii cu copii.

În ciuda vremurilor actuale, când unii spun că nu merită să investești banii într-un concediu în țară, Eforie și-a păstrat farmecul și reputația de a fi o stațiune perfectă pentru cei cu copii. Plajele sunt bine întreținute și amenajate, mai cu seamă că în ultimii ani au fost și extinse. De asemenea, datorită faptului că și în zona imobiliară s-au extins cartierele, spațiile de cazare sunt tot mai diversificate.

Interesat de circuite?

Unele tipuri de concedii sunt pentru acea relaxare care implică să stai la mare, la soare, la piscină, fără să faci mare lucru. În alte cazuri însă preferința este de a descoperi tot felul de noi locuri. Așadar poate că un circuit sună mai bine. În acest sens WowTour are oferte de asemenea. Este vorba despre pachete în Oltenia sau Transilvania printre altele, câteva zile în care poți descoperi aceste zone.

De ce să alegi ofertele unei agenții de turism? Pentru că este mai ușor și mai practic să pui la punct astfel o vacanță. Ai și siguranța că rezervările sunt făcute și mai rămâne doar grija timpului.

Pentru fiecare dintre pachetele dorite contactează echipa și cere detalii. La fel de bine poți solicita și oferte personalizate.

 

Contact:

0757.204.204

rezervari@wowtour.ro

Citeste si ...

Back to top button