Descoperă aici detalii despre sisteme de ventilație Ventoxx și integrarea lor în casa smart

În ultimii ani este tot mai pregnant interesul utilizatorilor casnici pentru controlul casei, cu tot felul de sisteme smart. Casele însele sunt smart, sunt preferate dotările care sunt pe aceeași lungime de undă, adică fac parte din clasa celor inteligente.

Smart life, smart choices – în zilele noastre totul este bazat pe tehnologii de acest tip, avansate și moderne. În era tehnologiei inteligente, soluțiile inovatoare sunt în toate aspectele vieții noastre, inclusiv în modul în care gestionăm mediul nostru de trai. Integrarea sistemului de ventilare în casa smart aduce o revoluție în ceea ce privește confortul și sănătatea în propriul spațiu. Sistemele de ventilație Ventoxx au abordat cu succes această evoluție prin oferirea unei experiențe mai personalizate și controlabile. Prin intermediul aplicațiilor dedicate, utilizatorii au acum puterea de a ajusta și monitoriza fluxul de aer în timp real, indiferent de locație.

Sistemele de ventilatie cu recuperare de căldură sunt tot căutate. Unele dintre aceste tipuri sunt sisteme de ventilatie Ventoxx. Le găsim disponibile la Altecovent și în rândurile ce urmează ne propunem să detaliem mai multe despre acestea. Iată despre ce este vorba!

Avem nevoie de aer curat, de ventilație automată și de case eficiente energetice

Pentru multă vreme lumea s-a tot gândit cum să facă să nu scadă din calitatea vieții și din preferințe, având însă în același timp și un control mai bun al resurselor consumate? Iată că acum avem și soluția. Casele trebuie să fie eficiente energetic și în acest sens vor fi respectate anumite standarde în ceea ce privește construcția în sine, dispunerea sa, dar și dotările sale.

Printre altele, vorbim despre sistem care să asigure ventilația constantă. Mai mult decât atât, dacă include și un recuperator de căldură cu atât mai bine. Acesta va recupera o parte din căldură din aerul viciat, o va transfera către aerul proaspăt introdus în interior. Iar de aici sunt beneficii ce merită amintite, de la climatul mai sănătos în interior la faptul că vor fi facturi la încălzire reduse, pentru că sunt excluse pierderile de căldură sau nu este suprasolicitat sistemul de încălzire din pricina ventilației existente.

Astfel de sisteme în toată complexitatea lor sunt disponibile la Ventilatiecurecuperarecaldura.ro. Altecovent este unul din furnizorii de nișă, ce oferă servicii complete: de la consultanță la instalare, carotare inclusă, dar pe termen lung și ce ține de mentenanță și reparații dacă sunt necesare la un moment dat.

De ce merită atenția noastră ventilatoarele Ventoxx?

Ventilatoare Ventoxx sunt printre ofertele disponibile la Altecovent. Acestea au și varianta smart, cu sistem Tuya integrat. Pot fi conectate prin WiFi, permițând așadar un control precis și simplu, aliniat cu tendințele actuale practic.

Despre Ventoxx știm că este sistem eficient. Sunt cele care pot deveni responsabile de confortul și climatul sănătos și confortabil din încăperi – fie că vorbim de spații rezidențiale sau comerciale. Asta pentru că au integrate tehnologii avansate. În termeni cheie, caracteristici speciale pe care Ventoxx le are, vorbim despre:

  • Eficiență mare – design ingenios ce asigură că aerul circulă optim și sunt eliminați poluanții.
  • Sistem avansat de control – pot fi reglate temperatura și umiditatea astfel încât mediul ambiant să fie perfect echilibrat, fără să țină cont de sezon.
  • Eco-friendly: sistemele sunt concepute să aibă maximă eficiență energetică și, în același timp, să protejeze mediul înconjurător.

Integrarea sistemului de ventilație în casa smart și aplicațiile dedicate

Dacă vorbim despre Ventoxx, acestea pot fi la rândul lor integrate în aplicațiile specifice ce controlează casa smart. Au Tuya smarthome Wi-Fi App. De la acest brand sunt disponibile pe piața de profil și termostatele, de asemenea inteligente. Acestea permit să fie controlată temperatura interioară conform necesităților. Aplicația dedicată are și asistență vocală și face ca totul să fie atât de ușor de setat, la o apăsare de buton distanță. Sau la o simplă comandă dată. Poți spre exemplu să setezi funcționarea în funcție de sezon sau de un moment al zilei, să programezi un flux de aer mai intens când ai invitați sau faci anumite activități. Sau la fel de bine funcționarea să fie minimă, silențioasă și cu flux redus, în timpul somnului. Integrarea cu asistenții vocali oferă chiar și mai multă ușurință, permițând comenzi simple pentru reglajele dorite.

Avantajele unei astfel de integrări sunt multiple. Un mediu cu aer curat și proaspăt este esențial pentru sănătatea noastră, iar aceste sisteme asigură acest lucru în mod eficient. De asemenea, economiile de energie sunt semnificative, deoarece poți optimiza utilizarea sistemului în funcție de nevoi.

Așadar, integrarea sistemului de ventilare în casa smart prin intermediul aplicațiilor dedicate reprezintă o investiție în confort, sănătate și eficiență. Permițând controlul la distanță și personalizarea fluxului de aer, aceste soluții aduc tehnologia în serviciul nostru pentru a ne asigura că avem mereu un mediu optim în propria noastră locuință.

Alege serviciile complete de la Altecovent

Un mare avantaj este să colaborezi cu același prestator de servicii în ceea ce privește tot planul de integrare a unui sistem de acest tip în casă. De la alegere și până la proiectare, planul pe hârtie, dar și pus în aplicare, Altecovent este de mare ajutor. Furnizorul în cauză este unic importator în ceea ce privește sistemele Ventoxx și, pe lângă acestea, are și alte branduri comercializate în portofoliul său.

Altecovent poate executa mai întâi de toate proiectele, personalizate, în două versiuni, atât cu sistem de ventilație centralizat, cât și descentralizat. În funcție de preferințe, buget și alte detalii, fiecare client alege o variantă. Ce-i drept, depinde și de stadiul de  construire a unei case sau dacă este una mai veche sau mai nouă – dacă scopul acestui sistem va fi și acela de a regla spre exemplu umiditatea.

După ce proiectul este stabilit, ales, echipa acestui furnizor trece la planul efectiv. Carotează și montează, iar de la aceeași sursă aveți la îndemână și accesoriile necesare. Adică tot, până la punerea în funcțiune este asigurat prin colaborarea cu Altecovent. Sunt oferite, desigur, și garanții, atât în perioada în care acestea sunt valabile, cât și după, dar contracost, poți solicita  oricând intervenții.

Contact:

0753 967 762

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Citeste si ...

Back to top button