Declaratii jignitoare ale lui Șerban Nicolae: Vă doresc să aveți o persoană de sex feminin în familie, care să fie lovită precum jandarmerița pe 10 august

In jurul zilei de azi, Comisia de Aparare din Senat il audiaza pe Prefectul Bucurestiului, Speranta Cliseru, seful dispozitivului de jandarmi din Piata Victoriei, Laurentiu Cazan, pe seful Jandarmeriei, Ionut Sindile si pe ministrul de Interne Carmen Dan, pentru violenta jandarmilor din 10 august

Senatorul PSD Șerban Nicolae a facut o declaratie necontrolată către un senator din Opoziție.

Social-democratul s-a enervat când parlamentarul Opoziției a cerut detalii suplimentare de la șeful Jandarmeriei pe tema dezinformării legate de starea de sănătate a jandarmeriței atacate de huliganii infiltrați printre protestatari, notează G4Media.

”Vă doresc să aveți o persoană de sex feminin în familie care să fie lovită precum jandarmerița, să vedem dacă mai sunteți așa îngrijorat de dezinformări”, a tunat Șerban Nicolae.

Amintim că, pe 6 decembrie 2017, în plenul Camerei Deputaților, Șerban Nicolae a avut un schimb de replici cu deputata USR Cosette Chichirău, în care i-a spus acesteia: ”Am poză în care faceţi sex anal”. Pentru asta, Consiliul Național pentru Combaterea Dicriminării i-a dat doar un avertisment lui Șerban Nicolae.

Citeste si ...

Back to top button