De ce să alegi easyCart pentru a-ți crea un magazin online

Tehnologia avansează într-un ritm accelerat ceea ce poate duce la o presiune în a ține pasul cu fiecare noutate care apare. Afacerea ta va avea mult de câștigat dacă alegi valorifici toate instrumentele disponibile să te dezvolți și în mediul online. Însă pentru a putea face acest lucru ca la carte, ai nevoie de ajutor specializat care să îți ofere soluții personalizate în vederea dezvoltării un magazin online. Pentru a avea o imagine clară asupra motivelor care te vor convinge să optezi pentru easyCart, îți propunem o comparație cu platforme ecommerce care oferă servicii similare.

Ce este o platformă ecommerce și cum îți poate ajuta afacerea?

O definiție ușor de înțeles spune faptul că o asemenea platformă este un software special conceput pentru a simplifica procesul de creare al unui magazin online. Îți va oferi acces către o plajă mai largă de potențiali cumpărători, care vor putea face achizițiile direct online, fără să fie nevoie să se deplaseze. Le oferă posibilitatea de a analiza produse și de a face comparații pentru a putea lua o decizie inspirată, urmând ca articolele selectate să fie livrate în cel mai scurt timp.

Tot ce trebuie să știi despre easyCart

Destinată în special companiilor medii și celor în curs de scalare, easyCart este o soluție ideală pentru acei antreprenori care își doresc să lărgească orizonturile propriilor afaceri. Timpul de creare și punere în funcțiune a magazinelor create de la zero este foarte scurt, oferindu-ți posibilitatea să observi rapid avantajele aduse. Principalul factor diferențiator față de alte platforme similare este faptul că aici vei beneficia de pachete de servicii complexe care includ numeroase caracteristici și integrări pentru a optimiza vânzările.

Alegi unul dintre cele 4 abonamente puse la dispoziție în funcție de propriile preferințe, pentru care plătești lunar suma indicată. Cu cât este mai complex tipul de abonament, cu atât crește numărul de funcții suplimentare, însă toate includ toate caracteristicile de bază de care un magazin online are nevoie pentru a performa și sunt foarte ușor de folosit. Beneficiezi de optimizare SEO, design personalizat, integrări multiple și interfață pentru mobil, astfel încât să asiguri clienților o experiență completă. În plus, sunt disponibile și serviciile de mentenanță, dar și suportul specializat la orice oră.

Ale variante pentru crearea unui magazin online

Pentru a lua o decizie este bine să cunoști avantajele și dezavantajele celelaltor opțiuni de pe piață. Iată doar câteva dintre multiplele platforme ecommerce la care mai poți apela:

Shopify îți oferă 7 zile de testare gratuită, plus rapiditate de implementare și posibilitatea de personalizare a temelor. Dezavantajele principale însă sunt faptul că opțiunile de personalizare a temelor au o limită de posibilități, nu îți permit să faci modificări și adaptări majore și taxează tranzacțiile, oprind și un procent din încasări.

Zento se adresează în principal afacerilor mari și enterprise-urilor, date fiind costurile ridicate ale pachetelor. Vine cu avantajul vitezei și diversității în ceea ce privește instrumentele, integrările și caracteristicile oferite, însă faptul că este încă nouă pe piață și foarte costisitoare generează reticență din partea celor interesați.

WooCommerce este ușor de folosit și propune un nivel nelimitat de personalizare a funcțiilor. Dispune de optimizarea SEO foarte bună și o gamă mare de extensii și teme, plus o varietate de plugin-uri ce pot fi instalate, fiind în mare parte gratuite. Aspectele mai puțin plăcute vizează faptul că este greu de utilizat, funcționează lent atunci când întâmpină numeroase solicitări în același timp, nu oferă calitate ridicată în raport cu numărul mare de funcții și necesită suport tehnic permanent.

Bigcommerce este potrivit pentru orice tip de afacere, funcționează pe bază de abonament și oferă 30 de zile de testare. Oferă o gamă largă de template-uri, funcții pentru statistici și integrări, însă generează dificultăți în utilizare, întâmpină probleme în ceea ce privește viteza de încărcare și nu permite soluții de dezvoltare.

Citeste si ...

Back to top button