De ce își ține Anamaria Prodan iubitul ascuns

Anamaria Prodan a recunoscut recent că iubește din nou și e iar fericită, însă de această dată impresara nu își mai dorește în niciun caz să se mai afișeze cu relația. În exclusivitate pentru Spynews.ro, vedeta ne spune motivul pentru care vrea să fie cât mai discretă cu viața sentimentală de acum înainte.
Acum, vedeta iubește din din nou, însă nu vrea să-și mai afișeze în niciun caz relația, ci vrea ca de acum înainte să fie cât mai discretă cu viața personală. Ea mărturisește că nimeni nu va mai afla detalii despre relația și susține că atunci când oamenii au știut ”fetele antrenate din oraș i-au stricat căruța”. Vedeta dă astfel de înțeles că și-a învățat lecția și de acum nu va mai proceda la fel.

Nu mai află nimeni, când au aflat au venit fete antrenate în oraș și mi-au stricat căruța. Acum nu mai află nimeni”, a spus Anamaria Prodan
Eu, copiii mei, dacă vom avea reality show și dacă va fi totul ok, da suntem foarte ok și deschiși pentru că noi suntem dintotdeauna pe micile ecrane, în schimb viața mea privată niciodată”, a mai zis Anamaria Prodan.

sursa

Citeste si ...

Back to top button