Daniela Gyorfi nu recunoaste ca a fost facuta FRUMOASA de un medic estetician

S-a tot speculat că Daniela Gyorfi ar fi trecut pragul medicului estetician, însă artista neagă că ar avea intervenții în zona feței.

Prima oară când a apelat la medicul estetician, Daniela Gyorfi avea 29 de ani.

Atunci, artista a decis să-și mărească bustul.

Au urmat și alte intervenții așa că toată lumea o bănuiește pe Daniela Gyorfi că ar avea și câteva intervenții în zona feței.

Artista însă neagă cu vehemență acest lucru și susține că datorită tratamentelor faciale arată în acest fel.
Vârsta este doar un număr, din punctul meu de vedere. Contează foarte mult cum te simți. Contează și viața pe care o ai, de zi cu zi. Poate că la mine contează și că nu fumez, pentru că nu am fumat niciodată. Fac și niște tratamente de întreținere. Nu am operații, așa cum se spune, fac niște tratamente faciale și asta contează”, a spus Daniela Gyorfi.

Mai mănânc niște cartofi prăjiți, îmi mai plac niște clătite, că o viață am! Nu sunt chiar așa de strictă. Niciodată nu am fost strictă. Când am văzut că am un kilogram în plus, m-am redresat. Eu cred că secretul constă în echilibru. Și să-ți vând un pont: la 50 de ani, nu contează să fii foarte slabă sau să-ți dorești niște dimensiuni pe care s-ar putea să nu le mai poți obține, uită-te la Beyoncé, la Jennifer Lopez, nu sunt silfide, dar arată foarte bine! Important este să fii sănătos și să ai un corp armonios”, a mai spus vedeta.

Cancan.ro

Citeste si ...

Back to top button