DANABOL-Lauda antrenorilor

Danabol este lauda antrenorilor ,motivul succesului acestora.

Antrenori au descoperit fructul magic,danabol,cu acest fruct magic i-si stimuleaza clientii si se fac puternici si masivi un doi.

Daca mergi la o sala  cu un antrenor platit si nu ai rezultate in 12 luni renunti,da cand ai rezultate in 3-4 luni esti uimit si recomanzi acel antrenor si altora.Dar uiti sa le spusi si cum ai ajuns asa de repede la rezultate.

Antrenori au reguli de interior,te ajut sa ajungi la rezultatele dorite  repede dar nu dezvalui nimanui secretele cu care ai ajuns asa de repede la cea ce ai dorit.

Normal ca esti de acord cand auzi ca se fac minuni.Si uite asa creste ratingul acelui antrenor.

Este stimat ca este un antrenor bun stie cum sa te antreneze, vorbeste frumos, este extraordinar acel antrenor.Merita se mergeti la el ca stie ce are de facut si va garanteaza rezultate rapide.

Avand o astfel de imagine orce antrenor face bani cu sacul.Cand ai reputatie si imagine buna ai valoare.

Daca mergi la un antrenor si il intrebi,cat mar costa rezultate rapide?,el i-ti va spune: cam ce buget ai?.

Un antrenor stie ce e de cumparat si de unde sa cumpere,fiind in astfel de prestari are sursele lui.

De obicei antrenori  folosesc magazinele online,de pe magazine online ei i-si comanda steroizii cei mai uzuali,precum danabol.

Sunt fel si fel de steroizi,orali,injectabili,dar si ei nu se leaga la cap singuri,fara sa ii doara,asa ca nu i-si asuma riscuri,ei iti recomanda  steroizi cu rism mic,precum danabol.

Nu are un antrenor de unde sa stie  la ce faci tu alergie sau daca esti predispus la efecte secundare grave,de aceea ei recomanda danabol,fiind cu factor de risc mai scazut.

Se poate ca antrenorii pentru ca recomanda acest produs sa aiba si comision la fiecare produs cumparat prin recomandare.

Recomandat este sa discuti cu un antrenor treaba asta si sa cumperi prin el, asa daca cumva apar efecte secundare,ai pe cine sa strangi de gat.

Daca comanzi tu singur de pe internet ai riscul sa:

  • sa primeste altceva
  • sa nu fie original
  • sa fie pachetul gol
  • sa te alegi cu efecte secundare severe

Nu este de joaca TEAPA poate lua orcare,daca totusi vrei sa comanzi, sa fi atent sa alegi magazinele online populare.

Nu te uita  si nu cataloga un magazin online dupa recenzi,ca aceste recenzii pot fi platite sa laude un magazin online.

Unde vezi exces de recenzii si numa bune, fugi de acolo… ca se poate sa fie sterse recenziile  denigratoare s-au  is platine recenzii bune numa.

Un magazin online ce are recenzii denigratoare,va oferii produse de calitate pentru a-si curata imaginea.Pe acel magazin ai sansa sa dai de preturi acceptabile si  calitate superioara.

Cand mergi la shoping ,uitate pe eticheta prima data apoi  pune in cos acel produs,daca nu stiidetalii, intreaba un angajat.Fara cunostinte ai sansa sa cumperi o paine vechee si rancena.

Ia  geamantanul cu bani,cauta un antrenor,discuta cu el,platestei si fata cat un urs. :)

Citeste si ...

Back to top button