Chirurgul estetician Adina Alberts, despre falsul medic italian: ‘A făcut câteva INTERVENȚII și la noiă. Am avut și discuții imobiliare, voia să cumpere clinica’

Chirurgul estetician Adina Alberts, despre falsul medic italian: ‘A făcut câteva INTERVENȚII și la noiă. Am avut și discuții imobiliare, voia să cumpere clinica’

Celebrul chirurg estetician Adina Alberts a vorbit despre escrocul italian care s-a dat drept medic plastician si a operat pacienți chiar și la clinica sa. Colaborarea dintre Alberts și Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode, a pornit la abordarea italianului, care s-a arătat interesat să închirieze un cabinet în clinica acesteia, ca mai apoi să-și arate disponibilitatea financiarăd e a o cumpăra.

Discuția noastră de natură imobiliară s-a dezvoltat. El și-a manifestat interesul să închirieze întreaga clinică, apoi a spus că ar dori să o cumpere, pentru că are două proprietăți, una în Italia și una la Londra, care valorează 6 milioane de euro, și ar primi cu ușurință credit. El a făcut la noi câteva intervenții de mică anvergură și doar una singură de anvergură, într-o zi în care eu nu eram în țară. Ne-a anunțat că face o intervenție la nivelul sânilor, cu anestezie locală și ne-am trezit că și-a chemat o echipă destul de numeroasă, o asistentă…etc. În contract asta era prevăzut, să-și aducă o echipă de ajutor. În sfârșit, a efectuat o operație de anvergură, acesta fiind și principalul motiv pentru care ne-am adresat ulterior Colegiului Medicilor și Poliției”, a spus Adina Alberts. Întrebată ce i-a dat de gândit de s-a adresat autorităților competente, aceasta a precizat că pacienta respectivă a avut o complicație la nivelul sânilor.

“Asistentele mele au fost în sală. Ele mi-au spus ce face, cum proceda. Mi-au trimis și niște poze. Totul este filmat și este la dosar”, a mai spus medicul chirurg plastician Alberts.

B1.ro

Citeste si ...

Back to top button