Cei 3 pași necesari pentru a-ți schimba viața în bine

În primul rând, trebuie să fii sinceră cu tine însăți și cu cei din jur și să recunoști dacă rezoluțiile tale sunt sau nu încă în plan și să înțelegi de ce adesea acestea sunt abandonate foarte rapid după intrarea în noul an.
Așadar, motivele pentru care renunți foarte repede la ceea ce ți-ai propus sunt că nu ai deloc răbdare, vrei să faci ceva fără să știi și de ce vrei așa ceva, întârzii începerea planurilor, nu te bucuri de traseul pe care-l alegi și emoțiile te împiedică să treci peste blocaje. Ideea este că a-ți schimba obiceiurile este întotdeauna greu, deoarece trebuie să te concentrezi și să perseverezi, iar știința spune că ai nevoie de cel puțin 21 de zile pentru a-ți obișnui creierul cu un nou drum. Vestea bună este însă că poți face o schimbare importantă în viața ta respectând următorii 3 pași.

1. Fii cât mai exactă

Transformă-ți planurile generale în idei concrete, cu cât mai multe amănunte, astfel încât să știi de ce faci un anumit lucru și către ce te îndrepți mai exact. În acest sens, afirmația „Vreau să slăbesc”, poate deveni „O să slăbesc 10 kilograme mergând la sală și ținând regim, pentru că vreau să fiu mai sănătoasă și mai frumoasă.”.

2. Simte-te bine

Dacă vrei să-ți păstrezi feminitatea în timp ce te dezvolți creativ, trebuie să te gândești la senzualitate și la cum să faci ca parcursul tău să fie unul cât mai plăcut. Nu trebuiue să te stresezi prea mult, dar trebuie să ai încredere în visul tău și să ai mereu în vedere ceea ce vrei să realizezi, pentru a avea grijă în primul rând de sufletul tău. Bazează-te pe intuiția ta și dă contur viselor tale, ascultă de ceilalți dar gândește-te mereu și la sentimentele tale. Astfel îți vei dezvolta partea emoțională, fără a face rău trupului.

3. Lasă-ți intuiția să te ghideze

Gândește-te la ceea ce vrei să realizezi în viață și imaginează-ți un traseu, apoi strânge toată energia de care ai nevoie pentru a crea un ritual de gesturi, cuvinte și obiecte. Când vei avea o rutină a ta, te vei simți mai conectată cu propria persoană și totul va fi mai plăcut. Această rutină zilnică trebuie să fie una pe placul sufletului tău, pentru a te putea ține de ea și a deveni un stil de viață, dar ține minte să rămâi fidelă intențiilor și valorilor tale, pentru a putea trăi cu adevărat clipa.

sursa

Citeste si ...

Back to top button