Ce spune pozitia in care dormi despre relatia ta

Te-ai gandit vreodata ca pozitia in care dormi releva cat de bine te intelegi cu partenerul de viata?
1. Pozitia fotbal
Cum e: dormiti amandoi pe o parte, cu fata unul spre celalalt, si va atingeti cu un picior.

Ce inseamna: Un simpla atingere va este de ajuns. Nu sunteti genul de oameni care au nevoie de un contact fizic total pentru a se simti apropiati. Aveti programe incarcate si nu prea petreceti atat de mult timp de calitate impreuna, pe cat v-ati dori. Asta nu inseamna ca atunci cand reusiti, totusi, sa fiti impreuna, nu aveti momente cu adevarat speciale.

2. Pozitia lingura
Cum e: dormiti amandoi pe o parte, imbratisati, unul cu spatele la celalalt.

Ce inseamna: Aveti o relatie traditionalista. Persoana care este “afara” cel mai des are rolul de protector, iar celalalt este “sensibilul” familiei care are nevoie de ocrotire. Cei care dorm in aceasta pozitie nu se duc niciodata la culcare suparati.
3. Pozitia ancora
Cum e: Unul doarme pe spate, cu o mana pe corpul celuilalt

Ce inseamna: Sunteti firi independente, dar dornici sa faceti compromisuri. Nu aveti aceleasi opinii in ceea ce priveste politica, religia sau cum sa lasati capacul de la WC, insa va place sa descoperiti cate lucruri aveti in comun. Pentru amandoi, un pahar de vin este cheia catre dormitor.

4. Pozitia alpinist
Cum e: Fiecare doarme la marginea patului, cu spatele la celalalt

Ce inseamna: Fie sunteti firi foarte practice si v-ati luat un pat foarte mare ca sa aveti loc, fie intre voi incepe sa se formeze o distanta – lui ii place sportul, tie artele; lui ii place carnea, tu esti vegetariana -, fie va respectati reciproc spatiul intim.

Sfatulparintilor.ro

Citeste si ...

Back to top button