Ce sa faci cand iubesti un barbat insurat

Ce sa faci cand iubesti un barbat insuratCand iubesti un barbat insurat totul se complica. Este un subiect sensibil moralist si controvers. Acest articol se dedica femeilor care iubesc barbati insurati si au nevoie de indrumare pozitiva ca sa faca fata problemelor.

Echilibru in relatia cu un barbat insurat

Toate relatiile se bazeaza pe urmatoarele concepte:

  • Dorinta: atunci cand observe actiunile si infatisarea unei persoane creand o imagine de interes
  • Atractia: are loc cand persoana simte emotii si legatura cu o persoana in afara imaginii prezentate
  • Iubirea: este o combinatie intre dorinta si atractie care creeaza un nivel de iubire puternica.

Dorinta, atractia si iubirea sunt de niveluri diferite

Asta explica de ce unele relatii au o legatura puternica si longevitate. Mariajul este considerat ultimul nivel de iubire si dovada pozitiva ca barbatul tau este irevocabil si neconditionat atras de tine. Fiind o interpretare valida a casatoriei, meritul si dedicarea ofera valoare relatiei. Un barbat insurat e implicat intr-o relatie cu o alta femeie, sexual, emotional sau in alt mod in concordanta cu casnicia lui. Casnicia este un devotement sacru in care doi indivizi isi declara iubirea in fata lui Dumnezeu. O casnicie este o ceremonie in care doua persoane isi declara iubirea si angajamentul in fata familiei si a prietenilor. Daca un om incalca acestea, el este doar participant la ceremonia nuntii.

Credeti in monogamie?

Exista posibilitatea sa iubim mai multe persoane in acelasi timp. Daca exista sentimente atat de profunde trebuie sa reanalizati situatia si sa ramaneti deschisi si onesti in aceasta situatie.

Fiti pregatiti

Un barbat singur poate cauza drama si durere care nu este necesara in viata ta. Observa care sunt intentiile lui. Te poate face sa astepti luni sau chiar ani. Relatia se va numi prieteni cu beneficii, adica doar pentru sex si nimic mai mult.

O iubire secreta se va divulga

O relatie cu un barbat insurat este ceva ce credeai ca vei evita. Trebuie sa fii clar ca o relatie cu un barbat insurat poate ruina vietile mai multor persoane, inclusive a ta. Este tarziu sa previi acest lucru. Ia-ti intotdeauna masuri ca nimeni nu va descoperi aceasta aventura. Comunica cu el prin alte numere de telefon, pe care nimeni nu le cunoaste. Nu spune nimanui despre aceasta relatie, nici macar prietenilor. Nu va intalniti in public. Nici nu stii cine va vedea ca sunteti impreuna. Fiti sinceri pentru a nu va rani sentimentele. Trebuie sa clarificati limitele relatiei.

  • Niciunul dintre voi nu va aduce discutia despre angajament official
  • Niciunul nu va incerca sa duca relatia intr-o directie serioasa.
  • Ambii parteneri au dreptul sa incheie oricand aventura.

Controleaza-ti sentimentele de gelozie

Cand discutam de aventuri, invidia este reteta pentru dezastru. Daca esti iubita secreta a unui barbat iinsurat atunci trebuie sa accepti faptul ca el isi petrece timpul cu familia si cu sotia. Tu esti cealalta femeie, o aventura si probabil suna mai rau decat este. Nu lasa gelozia sa te schimbe. Altfel te va determina sa iei niste decizii care vor aduce un sfarsit catastrofal, tie, iubitului sau familiilor voastre. Controleaza-ti gelozia, niciodata nu aduce ceva bun. Fii controlat si calculat.

Citeste si ...

Back to top button