Ce facea Gheorghe Dinca in timp ce Alexandra suna la 112. Cu cine s-a INTALNIT

Ce facea Gheorghe Dinca in timp ce Alexandra suna la 112. Cu cine s-a INTALNITÎn imagini este surprins Gheorghe Dincă, dimineață, în timp ce merge pe jos, după ce coboară din mașină și se îndreaptă spre farmacie.

Imagini cu Gheorghe Dincă în timp ce se afla în oraș, atunci când Alexandra Măceșanu l-a trimis la farmacie ca să-i cumpere un unguent pentru a-i trata rănile provocate de sârmele cu care a fost legată.

Câteva ore mai târziu, în imaginile suprinse de camerele de supraveghere apare și un autoturism albastru din care coboară suspectul principal al crimelor din Caracal.
Așadar, bărbatul de 66 de ani ajunge la farmacie în jurul orei 8:40. Coboară din mașină, face câțiva pași, pare că a uitat ceva și se întoarce la autoturism. După ce deschide portiera, rămâne câteva secunde acolo apoi merge la farmacie.

De aici, el pleacă spre jos spre casă, drum care durează în jur de două ore. În acest timp, Alexandra a găsit telefonul răpitorului ei, sună la 112 și vorbește și cu polițiști de la IPJ Olt. Atunci când ajunge acasă, bărbatul își dă seama de acest lucru și o omoară, potrivit declarațiilor date anchetatorilor.

Imaginile obținute de Digi24 sunt la puțin timp după ora 13:00. În câmpul vizual al camerei de supraveghere apare o mașină albastră, care aparține unui vecin. Aparent, l-a rugat pe vecin să-l ajute pentru că și-a uitat mașina.
Gheorghe Dincă coboară din această mașină și se îndreaptă spre a lui, o verifică, apoi merge în spatele unui autocar parcat chiar în spatele mașinii sale și acolo, potrivit localnicilor, a aruncat mai multe obiecte peste gard.

De aici, se întoarce la mașina lui și pleacă. La această oră, potrivit informațiilor disponibile până acum, Alexandra Măceșanu era moartă.

Persoanele care ne-au oferit imaginile au precizat că, până în momentul de față, polițiștii nu au legătură cu ei pentru furnizarea probelor.

Șoferul mașinii albastre, audiat de polițiști
Procurorii au efectuat și astăzi noi audieri în cazul crimelor din Caracal, unul dintre persoanele interogate fiind chiar un vecin de-al lui Gheorghe Dincă, care desfășoară mai multe activități și deține și o tarabă în piață, transmite Mediafax citând surse apropiate anchetei.

Vecinul suspectului principal apare alături de Dincă în unele imagini surprinse de camerele de supraveghere.

sursa

Citeste si ...

Back to top button