Ce este mai rentabil, sa cumperi un laptop complet s-au sal asamblezi bucata cu bucata

Ce este mai rentabil, sa cumperi un laptop complet s-au sal asamblezi bucata cu bucataToata lumea vrea ceva bun,puternic  sa ocupe spatiu putin,varianta este un laptop.

Multi stau si se gandesc ce sa faca sa cumpere unu  gata asamblat s-au sa  cumpere componentele potrivite si sa-l asambleze  manual.

Aceasta dilema se rezolva daca ai cunostinte in it si ceva bani.Pe orce laptop din magazine scrie si configuratia acestuia,daca iti place il cumperi.

Sunt foarte multi care vor ceva mai special, customizat chiar de ei.Acestia avand si bani si cunostinte in it incep a-si cumpara componente laptop.

Achizitionarea acestor componente o poti face de pe internet sau chiar din magazine,stiind ca internetul este mai practic si mai simplu, alegi ce e mai simplu.

Intri pe google si scrii ,hard laptop,carcasa laptop,incarcator laptop,display laptop,procesor laptop,culer laptop, si asa incet le aduni pe toate cele necesare in asamblarea uni laptop puternic.

Ce nu trebuie  uitat este procesorul si placa de baza, acestea sunt cele mai importante.La asamblarea manuala este necesara si multa atentie si rabdare.

Pentru o viteza mai mare de rulare ai nevoie de un procesor puternic, o placa video  rapida, un hard disk de turatie mare respectiv un ssd.

Ca sa fie mai ok  cauti un display laptop mare sa se vada bine pe el si sa-l poti folosi la orce.

De stiut stii ce i-ti trebuie dar de unde le cumperi? ,acesta este un lucru important sa alegi magazinul bun si serios.

Dar nu e stres deoarece sunt destule precum Hedonia.ro,emag,cel etc  ai de unde cumpara componente laptop de calitate.

Sa nu uitam ca incarcatorul este o componenta destul de importanta pentru un laptop,de aceea trebuie ales un incarcator laptop cu mare atentie.

Carcasa laptopului o poti customiza cum doresti,verde,alaba,gri,neagra,cu diferite modele etc.

Pentru o functionare de durata cu cerinte mari de resurse este important sa aiba o racire continua.Racirea daca se intrerupe risti ca componentele lapytopului sa nu mai raspunda cerintelor de performanta.

Pe hedenia.ro am vazut ca  detin componente laptop de mare calitate la preturi foarte mici,de la ei i-ti poti achizitiona o mare parte din componentele necesare.

Cand comanzi ceva este important sa sti de unde comanzi, o garantie reala a produsului este un mare avantaj.Daca nu este magazin autorizat risti sa te alegi cu componente nedorite si fara sa ai sansa sa le poti returna.

Sunt cazuri in care  clientii cumpara  ce e ieftin,dar dupa o perioada mai dau o data acei bani la reparat,nu intodeauna ce este ieftin e bun, si nu intodeauna ce este scump e bun.De aceea este necesar sa fi antent in orce ai cumpara.

Sunt si laptopuri puternice in magazine,cu configuratie optimizata sa mearga la 80% din rezistenta laptopului.Un astfel de laptop te va arde la buzunar.

Exista si posibilitatea  plati in rate,dar pana ai terminat ratele de platit este  terminat si laptopul.

Important este ca inainte de a cumpara sa citesti cu atentie, sa alegi niste componente laptop bune si de calitate.

Poate ai  chiar tu acasa un laptop pe care il poti inbunatatii si sa devina ceva foarte placut ca performanta.Laptopul tau poate  sa devina performant  simplu si rapid cu componente de calitate de pe hedonia.ro.

Verifica placa ta de baza, schimbai rami,hardul, chiar si carcasa daca este necesar,nu arunca laptopul vechii poate sunt sanse sa-l faci puternic cu bani putini.

Hedonia.ro ofera clientilor si dreptul la retur daca  componenta nu se potriveste,un lucru foarte important si util.Nu are rost sa tii bani blocatii in componente care nu iti sunt utile.

Citeste si ...

Back to top button