Cazul ,CARACAL-Detalii BOMBA!

Cazul ,CARACAL-Detalii BOMBA!Răstunare de situație în cazul crimelor din Caracal. După ce experții au ajuns la concluzia că petele de sânge descoperite pe noptiera și canapeaua din locuința lui Gheorghe Dincă aparțin Luizei Melencu, ”Monstrul din Caracal” va fi dus, după expertiza psihiatrică, la detectorul de minciuni.

Specialiștii vor pregăti un set de întrebări esențiale și rămâne de văzut cum va răspunde Dincă atunci când va fi pus în fața unui asemenea test. Expertul-poligraf Liviu Chesnoiu – fost şef al Laboratorului de Detecţie a Comportamentul Disimulat Constața – a precizat la Antena 3 că este important să se aștepte, înainte de testul poligraf, rezultatul expertizei psihiatrice. Numai procurorul de caz va stabili dacă Gheorghe Dincă va fi sau nu testat.
„Gheorghe Dincă va fi întrebat dacă dorește să facă testul. Se va constata, înainte, dacă este apt pentru a fi testat, iar procurul de caz va decide ce va fi întrebat. Testul are de regulă 10 întrebări. Trei întrebări vizează cazul în sine, iar restul sunt neutre și de control. Procurul de caz ordonă ce întrebări se pun. Un test dacă, se aplică, durează vreo 5 minute cu pauză între teste și se adună. Eu, în general, aloc o oră înainte de testare, o oră testarea și o oră analiza poligraf și scrierea expertizei”, a precizat Liviu Chesnoiu.

Sursa

Citeste si ...

Back to top button