Cazul a cutremurat Europa! Moartea a venit din Cer. Peste 1100 de civili au cazut morti!

Acest caz a cutremurat milioane de oamenii, peste 1100 de civili au cazut morti, deoarece Coalitia internationala antijihadista care este condusa de Amerifca in Siria si Irak, au declarat ca joi au murit 1114 oamenii, dupa ce o lovitura aeriana a fost lansata operatiunii Inherent Resolve, relateaza evz.ro.

Coaliţia internaţională antijihadistă condusă de SUA în Siria şi Irak a recunoscut joi că un număr de 1114 civili au murit în cursul loviturilor aeriene pe care le-a executat de la lansarea operaţiunii Inherent Resolve, în 2014.

„Coaliţia a efectuat în total 30.008 raiduri între august 2014 şi august 2018”, a explicat aceasta într-un comunicat. „În această perioadă, pe baza informaţiilor disponibile, coaliţia estimează că un număr de cel puţin 1114 civili au fost ucişi în mod involuntar de lovituri ale coaliţiei”, informează Agerpres.

La sfârşitul lunii august, erau încă în curs de analizare 310 semnalări privind raiduri cu victime civile. Organizaţia neguvernamentală Airwars, cu sediul la Londra, care face bilanţul victimelor civile ale tuturor bombardamentelor aeriene din lume, estimează că minimum 6575 civili au fost ucişi de către coaliţia internaţională, adică o cifră mult superioară cifrei avansate de aceasta.

Citeste si ...

Back to top button