Caz unic in lume! A jucat la „păcănele” un miliard, bani primiţi din fonduri europene. Cine este bărbatul

Caz unic in lume, unde un barbat a jucat la aparate pe bani din fondurile europene, relateaza spynews.ro.

Andrei Anti este persoana care in acest moment este condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ca a jucat bani la pacanele din bani fondurilor europene.

Barbatul in acest moment este obligat să plătească peste 100.000 de lei, bani pe care i-ar fi cheltuit în interes propriu, deşi îi primise din fonduri europene pentru a dezvolta o afacere.

Conform ziaruldeiasi.ro, în rechizitoriu se arată că: „În cursul anului 2015, după ce l-a împuternicit pentru a doua oară pe numitul Anti Andrei să administreze în continuare I.I. (…..), persoana vătămată a precizat că s-a întors în România cu intenţia de a se ocupa personal de afacerea demarată şi de implementarea proiectului, iar în acest context s-a întâlnit cu Anti Andrei, care a refuzat să-i restituie documentele societăţii pe care i le-a remis cu ocazia împuternicirii”.

Procurorii DNA au stabilit că: „Inculpatul a restituit un împrumut în cuantum de aproximativ 8.000 euro fratelui său, a cheltuit o parte a sumei de 107.304 lei la jocuri electronice şi a efectuat lucrări de construire la o anexă a fermei (grajd), lucrări neprevăzute în planul de afaceri”.

Citeste si ...

Back to top button