Caz inedit! Omul cu 48 de copii, fără să fi făcut amor cu mamele lor. „M-a mințit. Simt că am fost abuzată de 15 ori”

Caz inedit! Omul cu 48 de copii, fără să fi făcut amor cu mamele lor. „M-a mințit. Simt că am fost abuzată de 15 ori”Toti copii au trait cu ideea ca tatal lor este un simplu donator anonim, cu ajutorul testelor ADN, 48 de copii au descoperit ca aveau acelasi tata, mamele lor au acceptat greu aceasta idee, dupa ce a iesit adevarul la suprafata, una dintre mama sa simtit violata de 15 ori de acest barbat, relateaza a1.ro.

El ajuta cuplurile care nu puteau avea copii să devină părinți. Doar că medicul ascundea un detaliu important: faptul că folosea, de fiecare dată, propria spermă.

„Am simțit că am fost violată de 15 ori”

„Spunea că donatorii sunt medici rezidenți.

Mă simt de parcă am fost violată de 15 ori.”

Medicul donator și-a cerut scuze în mod public pentru suferința pe care a cauzat-o familiilor, dar a refuzat să declare câte femei au rămas însărcinate în urma inseminării cu sperma sa.

Cu pași mici, o super-familie ia naștere

Copiii medicului donator au creat un grup de Facebook prin care pot ține legătura.

Ei spun că în fiecare an, în preajma Crăciunului, apare câte un nou membru.

Trei dintre ei au devenit apropiați, întâlnindu-se în mod constant cu copiii și mamele lor, trei dintre pacientele medicului.

„E o experiență ireală.

Le pot povesti lucruri pe care nu le-am împărtășit nimănui.

E minunat să ai frați și surori.

Cu toate că am crescut fără să știm unii de existența celorlalți, legătura dintre noi a fost instantă”, a povestit Matt White, unul dintre copiii medicului donator.

Citeste si ...

Back to top button