Cauzele decesului soțului lui Carmen Dan

Reprezentanții IPJ Teleorman au precizat, miercuri, că autopsia soțului ministrului Carmen Dan arată că acesta a murit din cauza insuficienței cardio-respiratorii și a unui infarct miocardic acut, el fiind găsit în locuința sa de către un membru al familiei sale.
Ca urmare a informațiilor solicitate de reprezentanți ai mass media în legătură cu decesul sesizat în ziua de 3 iulie a.c. în localitatea Videle, facem următoarele precizări: Persoana decedată a fost găsită în casă de către un membru al familiei. Cauza morții certificată în urmă autopsiei este: insuficiență cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar și infarct miocardic acut. Persoana nu prezența urme de violență. Decesul a survenit conform evaluărilor medico-legale cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsit de aparțînători, adică în ziua de luni 2 iulie a.c. Certificatul de deces a fost emis cu dată constatării, la 3 iulie a.c”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, soțul ministrului Carmen Dan a fost găsit de către tatăl lui.

Corneliu Daniel Dan, soțul ministrului de Interne Carmen Dan, a murit, marți, au precizat reprezentanții Ministerului de Interne.

Corneliu Daniel Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până pe 31 mai 2017, având un salariu anual de 60.000 de lei, se arată în ultima declarație de avere a ministrului Carmen Dan.

 

Citeste si ...

Back to top button