Cauți service pentru iPhone? La MobileFIX găsești servicii cu garanție

Ritmul agitat al vieții de zi cu zi nu ne ajută foarte mult să ne conectăm, dar cu ajutorul tehnologiei putem comunica unii cu alții, mai simplu și mai ușor. Fie că vorbim aici de telefon, tabletă sau laptop, toate aceste gadgeturi ne țin în priză cât e ziua de lungă.

Este imposibil să întâlnești pe cineva care să nu aibă la îndemână un telefon mobil sau mai nou, vreun tip de iPhone. Însă, faptul că utilizarea lor zilnică poate duce și la manevre greșite, se poate întâmpla oricui să îl scape pe jos sau să fie lovit.

Pentru aceste probleme, dar și pentru altele, recomandat este apelarea la un service GSM.

Service iPhone specializat pentru telefonul tău preferat

Multe persoane se panichează atunci când telefonul lor preferat suferă o mică defecțiune. Fie că este vorba de display, de mufă sau de butoane, acestea mai devreme sau mai târziu necesită o revizie. Dar nu este motiv de îngrijorare, deoarece există mai multe posibilități de reparații care îl vor face să arate ca nou.

Astfel, acest service ofera reparatii pentru iPhone la prețuri avantajoase și accesibile oricărui buzunar. Specialiștii din echipa de la MobileFix.ro pot schimba display-ul original, sticla telefonului, capacul din spate, butoanele de volum și mufa, dacă acestea nu mai corespund sau s-au stricat.

Cei de la MobileFix.ro sunt ultima salvare a telefonului, chiar dacă acesta a căzut în apă sau a suferit daune fizice aparent ireparabile. Experiența și profesionalismul îi recomandă.

Ce tip de reparații oferă echipa de la MobileFIX?

Echipa de la MobileFIX oferă servicii avantajoase pentru o gamă diversificată de modele iPhone. Menționăm aici modelele 11, inclusiv Pro și Pro Max, XR, XS, X dar și modele ceva mai vechi așa cum ar fi iPhone 8, 7, 6.

Este bine de știut că majoritatea acestor reparații beneficiază de garanție, lucru mai rar întâlnit la genul acesta de reparații. Datele personale nu vor fi transmise altor persoane, deci sunt în siguranță.

Dintre serviciile oferite de MobileFIX enumerăm aici înlocuire ecran iPhone spart, înlocuire sau schimbare baterie, înlocuire sau schimbare de difuzor, înlocuire mufă încărcare sau reparație placă de bază care nu mai pornește. Tehnicienii electroniști specializați în reparații fac minuni chiar și cu telefoanele cărora nu li se mai dau alte șanse.

Puncte fixe de reparare sau trimiterea telefonului prin curier

Pentru persoanele care locuiesc în București, Cluj, Timișoara sau Constanța ori Brașov este mai simplu în a ajunge în locațiile MobileFIX amplasate în aceste oraș. Pentru cei din țară telefonul poate fi trimis și prin curier. Acesta ajunge la ușă după completarea formularului de pe site, în intervalul de timp stabilit. După ce este reparat, se întoarce tot prin curier și tot atunci se plătește contravaloarea reparației.

Echipa de la MobileFIX are mereu pe stoc piese originale cu care poate face reparații diverse, multe dintre acestea chiar pe loc sub ochii clientului.

Printre alt gen de reparații de care se ocupă echipa MobileFIX se numără și service pentru laptop, calculatoare și PC.

Mai multe detalii pe site-ul oficial al firmei.

Contact: contact@mobilefix.ro

Citeste si ...

Back to top button