Cătălin Cherecheș a fost prins

ostul primar al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost reținut marți seara de poliție, în orașul german Augsburg.

Cherecheș a trecut granița în Ungaria vineri dimineață, la ora 07:49, prin vama Petea, folosind o carte de identitate aparţinând unei rude.

Potrivit ultimelor informații, Cherecheș încerca să părăsească Germania.

A călătorit cu o mătușă, cu mașina, mergând cu aproape 200 de km/oră. Cei doi au ajuns la o gară și încercau să scape de autovehicul, și eventual să ia un tren. Moment în care a fost prins de polițiștii bavarezi.

„În seara zilei de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional. Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română. Instanța competentă a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată. Mulțumim partenerilor interni și externi, pentru sprijinul acordat în prinderea acestuia. În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară”, transmite Poliția Română.

sursa publicatia  antena24

Citeste si ...

Back to top button