Care sunt cele mai in voga actrite ale momentului?

Care sunt cele mai in voga actrite ale momentului?Cu totii ne uitam la filme, si cu siguranta fiecare dintre noi avem actrite preferate, asa ca in cele ce urmeaza vom vedea care sunt cele mai in voga actrite de la Hollywood.

Saeeda Vorajee

Sahara Knite, pe numele sau real Saeeda Vorajee, in varsta de 41 de ani, a aparut in primele doua sezoane din „Urzeala Tronurilor/Game of Thrones“, in care a interpretat-o Armeca, una din numarul mare de escorte a bordelului detinut de catre Lord Petyr Baelish in King’s Landing. Actrita s-a remarcat cand a filmat atat o scena de sex intre femei, in care este instruita in arta seductiei de o alta prostituata a bordelului, cat si atunci cand a filmat o scena provocatoare cu personajul Bronn, intepretat de actorul Jerome Flynn.

Ceea ce foarte multa lume nu stie insa, este faptul ca actrita isi vinde serviciile pe bani foarte multi si in viata de zi cu zi.

Emilia Clarke

Aceasta femeie frumoasa a crescut la proeminenta prin rolul ei in jocul HBO Fantasy din seria Game of Thrones. Personajul ei „Danaerys Targaryen”, cunoscut sub numele de „Khaleesi”, a castigat o popularitate imensa in intreaga lume. In noiembrie 2016, ea a fost distribuita in rolul principal in filmul Star Wars Han Solo Anthology Film.

A castigat Premiul Scream pentru performanta feminina, premiul SFX pentru cea mai buna actrita in randul celorlalte realizari.

Rachel McAdams

Frumoasa Rachel McAdams a portretizat caracterul lui Allie in The Notebook si ne-a furat inima. A mers la facultate si a studiat teatrul si a lucrat initial in productiile de televiziune si de film canadian. Unele dintre cele mai cunoscute filme ale sale sunt Mean Girls, Soarele Spotlight The Wonder Traveler, Nunta, Crashers si Piatra de Familie printre altele.

Anne Hathaway

Anne Hathaway a jucat rolul principal al lui Mia Thermapolis in The Princess Diaries. Ea a primit, de asemenea, lauda si recunoastere pentru interpretarea ei in filme precum The Devil Wears Prada, Dragoste si alte droguri, Rachel Getting Married si multe altele. A jucat, de asemenea rolul Catwoman in filmul The Dark Knight Rises al lui Christopher Nolan.

Lupita Nyong’o

Lupita Nyong’o este o actrita kenyan-mexicana care ia facut debutul in filmul de scurt metraj East River. A scris, a produs si a regizat documentarul In genele mele. A avut primul ei rol de film in filmul ” 12 Years A Slave”, care a primit recunoasterea ei larga.

Mila Kunis

La varsta de sapte ani, familia Milei Kunis s-a mutat din Ucraina in Los Angeles. Ea a fost inscrisa in cursurile de actorie ca o activitate post-scoala, atunci a fost descoperita de un agent. La varsta de cincisprezece ani, in rolul ei de prim rang, a jucat-o pe Jackie Burkhart in seria TV – „The 70s Show”. De asemenea, a exprimat-o pe Meg Griffin din 1999 in seria animata Family Guy. A fost nominalizata la Globul de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar pentru filmul „Black Swan”.

Amanda Seyfried

Seyfried si-a facut debutul in filmul Mean Girls din 2004. A lucrat in filme precum Dragul John, Les Miserables si Mamma Mia! Aceasta doamna superba a primit numeroase premii din revista People si a castigat mai multe premii pentru rolul sau in filme precum Les Miserables.

Penelope Cruz

Cruz a studiat baletul clasic timp de noua ani si a fost recrutata de un agent la doar 15 ani. A fost model pentru Loreal, Ralph Lauren si Mango printre alte branduri mari. Printre lucrarile sale se numara filme precum Vicky Cristina Barcelona, ​​Vanilla Sky, Toti cei dragi, Gothika si alele. De asemenea, s-a oferit voluntar in India si Uganda, colaborand cu Maica Teresa.

A castigat un Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar pentru Vicky Cristina Barcelona.

Citeste si ...

Back to top button