Cabral si fiica sa Inoke la SPITAL!

Cabral si fiica sa Inoke la SPITAL!Cabral a publicat în mediul online o imagine adorabilă alături de fiica lui cea mare, Inoke, iar fanii acestuia s-au declarat cuceriți de ipostaza emoționantă tată-fiică surprinsă de aparatul de fotografiat.

Cabral este un tătic extrem de mândru de cele două fiice ale lui, Inoke și Namiko, care îl fac să se emoționeze din cap până în picioare, chiar și la cei 2 metri ai săi.

După ce rețelele lui de socializare „au vuit” cu poze cu micuța nou-născută a lui și a actualei lui soții, Andreea Ibacka, îndrăgitul prezentator TV a considerat de cuviință să adauge imagini și cu fiica lui cea mare, Inoke, chiar dacă tăticul a fost cam reticent de-a lungul timpului cu expunerea fetelor lui.
Cabral a oferit publicității o fotografie în care apare alături de Inoke.

Imaginea datează de acum câțiva ani, atunci când prezentatorul TV a ajuns la spital cu aceasta.

Ipostaza în care au fost surprinși cei doi este înduioșătoare, mai ales că moderatorul a recunoscut că era extrem de emoționat în ziua respectivă „Acum câțiva ani. Cu fata mea, prima, frumușica… nu se simțea bine, așteptam să intrăm la medic. Cam așa arată un tată fiert. Cât iubesc muțunica asta…!”, este mesajul cu care prezentatorul a însoțit imaginea care a reușit „să topească” inimile internauților.

Inoke este rezultată din relația lui Cabral cu Luana Ibacka, cu care a fost căsătorit între anii 2000 și 2006.

Fiica cea mare a prezentatorului s-a transformat într-o adolescentă în toată regula, care a terminat în 2018 școala generală, acum fiind la liceu.

Click.ro

Citeste si ...

Back to top button