BOMBA! La 10 ani de la disparitia Elodiei Ghinescu, Cristian Cioaca spune cu ce a ucis-o!

S-a dat vestea de catre anchetatorii, acestia spun indetaliat ce s-a intamplat in noaptea disparitiei Elodiei Ghinescu, relateaza bzi.ro.

Acest caz este unul dea dreptul uluitor romanilor, deoarece in ultimii cinci ani de la disparitia Elodiei Ghinescu, se pare ca acuma se indreapta spre deznodamand, de care Cioaca crede ca este improbabil.

„Optiunea inculpatului a fost sa evite arestarea, eventual condamnarea, pe lipsa cadavrului.

E sansa pe care si-o joaca. Din punctul meu de vedere, nu e castigatoare.”, a declarat comisarul sef Vasile Viorel.

Seful anchetatorilor care lucreaza la cazul Elodia Ghinescu a explicat de ce a ajuns singurul suspect, abia acum dupa gratii, la mai bine de cinci ani de la preuspusul omor

Comisarul sef Vasile Viorel sustine ca ultimele urme de sange descoperite in apartamentul conjugal cu ajutorul unor dispozititve de ultima generatie contureaza ceea ce s-a petrecut in acea noapte fatidica.

„Tot dormitorul are trei straturi de vopsea. In locul in care s-au descoperit urme sunt cinci straturi de vopsea. ceea ce inseamna ca dupa producerea decesului si stropirea peretului s-a mai aplicat un strat de glet si un strat de vopsea.

Sub parchet s-a gasit o cantitate, o urma care ne-a dus al concluzia ca a fost o cantitate apreciabila de sange, datorita marimii pe care s-a intins.

Aceste doua lucruri ne-au determinat sa credem ca locul producerii crimei este in dormitor intre pat si perete.”, a mai spus comisarul sef Vasile Viorel.

„Este cert ca a fost un obiect care a produs tegumentului o leziune astfel incat corpul uman a putut sa sangereze.

Acum care obiect a fost nu putem aprecia cu certitudine. Poate fi cutit, poate fi tocul pistolului, pistolul folosit ca obiect vulnerant, nu ca arma de foc. – comisarul sef Vasile Viorel.

Cristian Cioaca: „Nu credem ca este un omor cu premeditare, ci un omor spontan.”

 

 

 

Citeste si ...

Back to top button