Atac la adresa lui Iohannis! Blochează pensiile românilor. Președintele face foarte mult rău României

O veste proasta pentru pensionari romanii, Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Marius Badai, a facut afirmati cum ca presedintele Klaus Iohannis nu isi cunoaste fisa postului, iar din punctul său de vedere este „un om mic într-o funcţie foarte mare”, relateaza capital.ro.

„Din punctul meu de vedere, din păcate, domnul preşedinte a ajuns, nu să ignore fişa postului, să nu o cunoască. Pentru că, din a fi cel echidistant şi toate cele care scriu în fişa postului, iată că domnul preşedinte este clar că face campanie. Este doar preşedinte al PNL.

Din punctul meu de vedere, domnul preşedinte, din păcate, este un om mic într-o funcţie foarte mare, azi face foarte mult rău României”, a spus Budăi.

Acesta a subliniat că ne promulgarea Legii bugetului afectează acordarea alocaţiilor mărite pentru copii, încheierea de noi convenţii cu angajatorii pentru crearea de locuri de muncă, dar şi începerea implementării Legii pensiilor, contestată şi aceasta la Curtea Constituţională.

„Mă opreşte neaprobarea bugetului să dau alocaţiile mărite.

Alocaţiile în cuantumul existent până la aprobarea bugetului, alea le plătesc.

Mă opreşte să închei noi convenţii cu angajatorii pentru a crea locuri de muncă şi a aduce plus valoare în România.

Mă opreşte să gândesc pe termen lung.., nu numai bugetul, dar şi atacul la Curtea Constituţională a Legii pensiilor, să intru efectiv în implementare, pentru că această Lege a pensiilor nu este o lege pe care să o implementăm în două zile. Legea pensiilor este şi ea atacată la Curte.

Neavând-o în vigoare nu mă pot organiza, eu, ca minister.

Am un calendar săptămânal şi vreau să mă întâlnesc cu toţi directorii din ţară, pe toate specializările”, a explicat ministrul Muncii.

 

Citeste si ...

Back to top button