Atac BOMBA! Băsescu, de partea lui Dragnea în problema Kovesi: ”Va trebui să părăsească funcția!”

Traian Basescu deja este de acord cu Liviu Dragnea, in ce priveste Laura Codruta Kovesti, Basescu crede ca inteerventia liderilor din Europa in dosarul lui Kovesi in actiunea procurorilor si judecatorilor din Romania, care face parte din campania electorala pentru alegerile europene europene, relateaza www.fanatik.ro.

”Sunt excese. Eu nu sunt un novice în problemele Uniunii Europene şi îmi este evident că sunt excese de campanie”

Traian Băsescu susține faptul că intervenția liderilor europeni în activitatea din dosarul Kovesi face3 parte din strategia de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare care vor urma. Un scenariu extrem de asemănător vizavi de această problemă are și Liviu Dragnea, care îi acuză pe liderii de la Bruxelles de acelai lucru.

“Doamna Kovesi are imagine bună în statele Uniunii Europene, este o figură cunoscută şi probabil unor politicieni li s-a părut că dă bine pentru alegerile europarlamentare să o apere făcând nişte apeluri absolut stupide.

La Guvern să oprească ancheta ca şi cum Guvernul ar face ancheta, dar şi la instanţe să oprească ancheta. Este reacţia nefericită a domnului preşedinte Tajani (n.r. președintele PE), un om altfel excepţional, un om foarte pozitiv vizavi de România.

M-a surprins ieşirea lui, măcar putea să o facă mult mai diplomatic.”

 

Citeste si ...

Back to top button