Asta e lovitura fatala pentru Dragnea care vine chiar de la Tudorel TOADER!

Liviu Dragnea a recunoscut recent ca intervine prin Tudorel Toader desemnarea completelor celor cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, relateaza www.capital.ro.

Din anumite surse, se spune ca Liviu Dragnea ar avea o mare problema, deoarece acesta l-a amenintat pe Tudorel Toadel cum ca-l da afara din Guvern, daca acesta nu modifica de urgenta ordonanta OUG, fiind una dintre legile Justitiei.

Dragnea fiind ironic, vrea sa umble la ordonanta OUG, de care a si fost revizuita, doar ca nu atat de suficient incat sa il scape pe seful PSD de procesul „Bombonica”.

Iar presiunea este cu atât mai mare cu cât peste două săptămâni Curtea Supremă va începe să judece apelul făcut de Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

 În primă instanţă, liderul PSD a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. Aşadar, timpul nu mai are răbdare cu Liviu Dragnea, deci liderul PSD nu mai are răbdare cu Tudorel Toader.

Aşadar, marea problemă a lui Liviu Dragnea este că ministrul Justiţiei se opune planurilor lui.

„Vor să mă bage la puşcărie cu un complet făcut cu încălcarea legii. Legea spune că preşedinţii completelor sunt repartizaţi aleatoriu. ICCJ a adoptat o decizie prin care legea intră în vigoare de la 1 ianuarie 2019.

De ce? Ca să desemneze două complete nelegal.

Vom contesta, sigur, dar tot la ei”, a spus Dragnea.

Citeste si ...

Back to top button