Aparate contra soarecilor

Aparate contra soarecilorFata de sobolani, o invazie cu soareci poate fi pentru unele persoane o problema mult mai drastica. Soarecii mereu vor cauta o sursa de caldura unde sa se adaposteasca , iar aceste creaturi sunt cunoscute dupa bacteriile si germenii pe care ii poarta dupa ei.

Soarecii sunt de cele mai multe ori focare pline de purici, capuse si acarieni. Daca un soarece infestat moare intr-o capcana mecanica, acei paraziti vor ramane acolo pana vor gasi o noua gazda vie. Acestu lucru ar trebui sa traga un semnal de alarma asupra protectiei dumneavoastra, mai ales in cazul in care aveti animale de companie sau copii.

Ei reprezinta un adevarat atac la sanatatea dumneavoastra si ar trebui sa actionati cat mai repede impotriva acestor daunatori.
Ce aparate anti soareci puteti folosi in cazul unei invazii?
O varianta eficienta si cu o raza de actiune mare este aparatul de tip PestRepeller. O alta solutie este aparatul cu ultrasunete.
Aparatul PestRepeller
Aceasta solutie contra soarecilor este un aparat care emite sunete la o frecventa foarte inalte ce sunt deranjante pentru rozatoare. O alta particularitate a lui este reprezentata de cele doua difuzoare care actioneaza la un unghii de 260 de grade, spre deosebire de celelalte care au un unghi de doar 120 de grade. Acele ultrasunete sunt de o frecventa foarte inalta, de la 30000 la 65000 Hz, o frecventa imperceptibila de catre urechea umana.

Prin urmare, dumneavoastra nu veti fi deranjat de acest sunet. Pentru a-l pune in functiune, va trebui doar sa il conectati la instalatia electrica din casa. Impactul cel mai mare asupra soarecilor va fi in primele 10-15 zile de functionare continua. Un amanunt important si decizional il are amplasarea aparatului. Va recomandam sa nu puneti niciodata corpuri solide in fata difuzoarelor.
Aparat cu ultrasunete anti soareci
Acest aparat emite ultrasunete care vor provoca disconfort, dezorientare si chiar si panica, efectul final fiind parasirea acelei zone de catre soareci. Aceasta solutie poate fi utilizata in orice mediu doriti, de acasa, de la birou, in scoli sau in gradinite. Dispozitivul nu va omori daunatorii, nu va produce fum sau mirosuri neplacute si nu va folosi substante toxice.
Actionati acum si spuneti adio acestor animale daunatoare!

Citeste si ...

Back to top button