Aparat contra mustelor

Mustele sunt insecte de dimensiuni reduse, dar cu un impact foarte mare. Ele pot transmite boli atunci cand sunt in contact cu orice suprafata, de la podea sau pamant, pana la mancarea din farfuria noastra.

Ei sunt raspanditi pe aproape tot globul pamantesc, cu exceptia polilor planetei si altitudinilor mai mari, din cauza lipsei de oxigen din aer.
In plin sezon estival, mustele si tantarii sunt o mare bataie de cap, iar inainte de a cumpara un bax intreg de spray-uri anti tantari, noi va recomandam cateva solutii mai ieftine, eficiente si cu rezultate pozitive pe termen mai lung.
Ce aparate anti muste cu efect rapid va recomandam?
Daca doriti sa scapati de muste atat in interiorul locuintei cat si in exteriorul ei, in gradina sau curte, puteti opta pentru un aparat anti insecte cu lampi UV. Daca vreti ceva cu o raza de actiune mai mica si cu un efect puternic in spatiile inchise, va recomandam un aparat impotriva mustelor cu ultrasunete.
Aparat anti insecte cu lampi UV
Acest aparat atrage orice insecta zburatoare cu ajutorul setului de neoane ce emit lumina ultravioleta. Odata atrase, ele se vor apropia tot mai mult pana se vor atinge de grilajul metalic aflat sub tensiune si astfel dispozitivul le electrocuteaza.

Pentru o eficienta mai mare, este recomandat ca aparatul sa fie montat in centrul camerei, suspendat la o intaltime cuprinsa intre 1.5 si 3m, deoarece aceasta este inaltimea pe la care mustele zboara. Alimentarea se poate face de la o sursa de curent de 220V.
In cazul in care doriti sa il montati afara, aveti grija ca produsul sa stea cat mai departe pozitionat de orice sursa de apa, pentru a evita distrugerea acestuia.
Aparatul impotriva mustelor cu ultrasunete
Acest dispozitiv electronic este destinat protectiei incaperilor din casa dumneavoastra impotriva insectelor prin emiterea de ultrasunete de o frecventa foarte inalta pe o suprafata de aproximativ 25 metri patrati.

Alimentarea sa trebuie facuta la orice priza de 220V, el fiind ideal in orice camera il pozitionati. Dispozitivul are un consum mic de energie si astfel el poate fi lasat in sursa de alimentare pe toata perioada verii.
Acum, cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete sau cu lampi UV, veti putea sta linistit in locuinta dumneavoastra, fara grija vreunei insecte pe toata perioada verii!

Citeste si ...

Back to top button