ANUNT! Tichet cadou de 8 martie pentru femei, cu valoare de 150 de lei pentru fiecare angajata!

Anul acesta toate femeile angajate vor primi tichet cadou pentru opt martie, cu valoare de 150 de lei, relateaza jurnalmm.ro.

„Up Romania te ajuta sa oferi un cadou original colegelor sau partenerelor de afaceri : tichete cadou Cadhoc.

Acestia vor avea libertatea de a-si alege cadoul ideal dintr-o varietate de produse si servicii: bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, decoratiuni, electronice si electrocasnice, servicii de turism.

Tichetele Cadhoc de la Up Romania pot fi utilizate intr-o retea de peste 55.000 de magazine din intreaga tara, cum ar fi: Accesorize, Anna Cori, Bata, C&A, Benvenuti, Carturesti, Cellini, Desigual, Diverta, Flormar, Folli-Follie, Guara, Jolidon, L’Occitane, Marionnaud, Nissa, Otter, Nike, Parfois, Swarovski, Why Denis si lista poate continua”.

Unul dintre motivele pentru care cele mai multe firme aleg acest tip de cadou este si avantajul fiscal. Tichetele Cadhoc sunt neimpozabile daca suma alocata fiecarei persoane nu depaseste 150 de lei, iar angajatorul este scutit de contributii salariale si patronale. In plus, tichetele cadou sunt considerate cheltuieli sociale si pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit pana la 5% din fondul de salarii.

De asemenea, tichetul Cadhoc poate fi personalizat cu logo-ul companiei si mesajul dorit, astfel incat sa poarte semnatura companiei care il ofera.

Cu o prezenta de 15 ani pe piata, Up Romania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate in: tichete pe suport de hartie si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Chèque Bébé. 

 

Citeste si ...

Back to top button