Anunt pentru soferi de Volkswagen! Trebuie sa afle romani acest lucru. S-a terminat!

S-a dat anuntul din partea producatorilor auto germani care au sansa de 50% sa ramana in industria automobilelor, daca nu se transforma sa respect noile reglementari a-si schimba lanturile de aprovizionare, relateaza a1.ro.

„Unii producători auto ar putea fi scoşi din afaceri de reformele necesare pentru a trece de la producţia de automobile cu motoare cu combustie la automobile electrice şi de introducerea schimbărilor necesare pentru a contracara riscurile geopolitice”, a spus acesta.

”Potrivit punctului de vedere actual, şansele sunt de 50% la 50% ca industria auto germană să mai aparţină elitei globale peste 10 ani”, a spus Diess, referindu-se la grupul VW, BMW şi Daimler.

”Suntem cu toţii obişnuiţi să avem metropole industriale înfloritoare în jurul celor mai importante uzine ale producătorilor auto germani şi ale furnizorilor acestora, locuri unde oamenilor le place să trăiască şi să muncească, dar acestea nu sunt garantate pentru eternitate.

Dacă vă uitaţi la fostele bastioane ale industriei auto, cum sunt Detroit, Oxford-Cowley sau Torino, înţelegeţi că nu există garanţii pentru eternitate”, a afirmat Diess la o conferinţă a furnizorilor auto din Wolfsburg.

”Începând de la 1 ianuarie, această divizie a Volkswagen îşi va desfăşura activitatea ca entitate economică independentă”, a arătat Diess.

 

 

Citeste si ...

Back to top button