ANUNT CUTREMURĂTOR: „România va fi lovită de o mare tragedie”

ANUNT CUTREMURĂTOR: “România va fi lovită de o mare tragedie”Astrologul Ioan Burculeţ face un anunt cutremurator despre România va fi lovită de o mare tragedie, relateaza a1.ro.

Acum însă Ioan Burculeț prezice că România va fi lovită de o tragedie în perioada imediat următoare. Iar ”vinovat” de acest lucru este fenomenul de Lună Plină.

”Imi permit in calitate de astrolog sa revin asupra urmatoarei perioade la tara mea draga si natala in care se va consuma din punct de vedere astrologic un eveniment pe care nu il poate cunoaste nimeni, pentru ca nu suntem niste „profeti”.

Pe departe ideea aceasta!

Si totusi cu pasi marunti dar siguri, consider ca noi toti, ne apropiem de ceea ce astrologii numesc, fenomen de Luna Plina.

Aspect astrologic care se va consuma la data de 25 Septembrie a.c. si poate da deoparte un voal care sa aduca in prim plan si sa evidentieze extremele” , a spus Ioan Burculeț pe blogul său.

”Prezenta elementului foc, incidente aviatice, focurile de arma, accidentarile organice de tip, accidente vasculare si formele agresivitatii conturate intr-un unic fenomen de Luna Plina in semnul zodiacal Berbec. (…)

Tinanad cont ca este o luna Septembrie cu o incarcatura mai deosebita, imi permit in calitate de licentiat in Psihologie si bun consilier in ramura mai putin apreciata de unii. Este vorba despre astrologie, sa remarc uimit acuratetea evenimentelor trecute si apuse dar in acelasi timp momentul prezent, ca efectul Lunii Pline va aduce mai mult sau mai putin, asa dupa cum spuneau unii, o „lovitura sub centura”!

Ca se va cutremura sau nu? Ramane sa vedem cu totii!

Cu certitudine o „pocneala” atipica risca sa se produca, in parametri astrologici, intr-un interval controversat 19 – 28 Septembrie a.c.

Evident continuitatea mult mai descrescuta in intensitate si favorizata de fenomenul Luna Noua, intervalul de vulnerabilitate punandu-si amprenta in primele 2 saptamani, 1 – 14 Octombrie a.c. din punct de vedere astrologic” a mai spus acesta.

Citeste si ...

Back to top button