Andreea Balan, este plina de vanatai: „„ACEASTA ESTE O POZĂ FACUTĂ LA CÂTEVA ORE DUPĂ CE MI-AM REVENIT DIN STOPUL CARDIO-RESPIRATOR”

S-au spus multe rautati despre Andreea Balan dupa ce a facut stop cardio-respirator, iar atista  s-a infuriat si a luat atitudine, relateaza www.cancan.ro.

„Nu mi-a fost ușor deloc să stau așa cu gura până la urechi și pe canapea, dar, întodeauna, am fost foarte puternică și indiferent de ce a fost în sufletul meu sau de ce dureri fizice am avut, eu am zâmbit și am mers înainte. 

Dar, din păcate, trăim într-o țară în care, drama are mai mult succes și dacă nu plângi pe la tv și nu te vaiți, înseamnă că nu ai pățit nimic și e totul o făcătură.

De-a lungul vieții, am trecut prin multe drame, dar atât timp cât am putut să zâmbesc amar și să nu-mi arăt durerea, am făcut-o și am mers cu capul sus mai departe. 

Cei care au lăsat comentarii mai puțin plăcute, ar trebui să învețe din asta… și să știti că noi, ăștia de pe la tv, avem o inimă totuși, că d-aia se mai oprește din când în când…?” este mesajul scris în această dimineață de Andreea Bălan pe contul ei oficial de Instagram.

Citeste si ...

Back to top button