Andra a vorbit pentru prima dată de relaţia sa cu Mihai Alexandru

Andra a vorbit pentru prima dată de relaţia sa cu Mihai AlexandruAndra a vorbit pentru prima dată de relaţia sa cu Mihai Alexandru: Cum a reacţionat Măruţă
Andra a luat o hotârăre în ceea ce-l privește pe tatăl său, Mihai Alexandru: vrea să nu-l mai suprasolicite.
Cântăreața care este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruţă și are doi copii, a fost ajutată mult în carieră de tatăl său, Mihai Alexandru.

Acesta a fost mereu alături de artistă, îndrumând-o și ajutând-o în tot ceea ce a făcut.

Andra, însă, a decis ca acum să nu-și mai suprasolicite tatăl, după cum a declarat într-un interviu pe care l-a acordat pentru Click.ro.

Cel datorită căruia Andra este cea mai populară solistă româncă a momentului, Mihai Alexandru, tatăl artistei, întâmpină probleme serioase de sănătate. Cei peste 20 de ani în care aproape zilnic s-a aflat la volan, timp în care a parcurs mai multe milioane de kilometri pe drumurile țării ducând-o în siguranță pe Andra la spectacole, i-au agravat problemele ale sistemului circulator la picioare.

“Este şi el implicat în proiectul Andra, dar am lăsat lucrurile mai uşor. Pentru că nu vreau eu, fata lui, să fie suprasolicitat. Sunt mereu într-o alertă şi fugă, de la un eveniment la altul, dar ţin pasul şi ritmul acesta. Vreau să-l menajez din dragoste şi din respect pentru ceea ce a făcut pentru mine. Mama e şi ea acolo, mă ajută cu copiii”, a explicat cântăreața.

Andra a mărturisit și că mama sa este cea care o ajută foarte mult cu copii.

“Sunt ocupată şi am destulă treabă, dar are cine să gătească pentru copii, face şi mama. Iar eu mai pregătesc câte o pizza sau câte o negresă, în weekend-uri. Sau facem limonadă, ca să nu bem sucuri acidulate”, a mai spus vedeta.

b1.ro

Citeste si ...

Back to top button