Ana Baniciu, motivul incredibil pentru care nu are iubit!

Ana Baniciu mărturiseşte, cu zâmbetul pe buze, că un membru al familiei nu o lasă să-şi facă un iubit şi că acesta îi atacă pe toţi pretendenţii.
Invitată la „Stăpânii vedetelor” – emisiune difuzată  la Antena Stars -, Ana Baniciu îl prezintă pe Titi, un căţeluş aparent inofensiv care are o personalitate incredibilă şi îi goneşte pe toţi cei care se apropie de stăpână. “Are o personalitate foarte puternică şi nu se lasă atins de oricine. E o bătălie, pentru că el trebuie să fie mereu în centrul atentiei. Şi atunci se supară dacă primeşte alt membru al familiei mai multă atenţie. Este cel mai gelos. (…) Dacă m apropii de un băiat… Deocamdată nu prea a cunoscut băieţii de care m-am mai apropiat eu. Ideea e că o să îl mârâie foarte tare. Şi o să vrea să îl muşte. El mereu are impresia că cineva vrea să îmi facă mie ceva rău. El este băiatul din viaţa mea în momentul ăsta, unicul”, explică Ana Baniciu.
Chiar dacă Ana Baniciu este dorită de mulți bărbați, iar unii ar face orice pentru a ajunge la inima ei, artista nu prea a avut noroc în dragoste.

Cântăreața spune că norocul ți-l mai faci și singur. „Pentru că eu sunt de părere că norocul în dragoste ți-l mai faci și cu mâna ta și eu am cam greșit… Am vrut eu mereu să schimb bărbații. Mi-am dat seama că nici nu trebuie să încerci să faci asta, că e o greșeală foarte mare să schimbi un om și că trebuie, efectiv, să conviețuiești așa sau, dacă nu, să te duci pe drumul tău. Și asta am tot făcut, dar aștept să apară și pe drumul meu bărbatul ăla ideal…„, declara Ana Baniciu.

Spynews.ro

Citeste si ...

Back to top button