Am văzut pe viu noua Dacia Duster

Automarket a fost invitată în Portugalia, acolo unde am făcut cunoștință cu noua generație Dacia Duster. Am studiat mașina din toate unghiurile, am pipăit toate materialele din habitaclu, iar acum îți aducem un articol complet, cu 5 noutăți introduse de noul Duster. Ca de obicei, ai și un video cuprinzător.
SUV-ul Duster este unul dintre cele mai importante și populare modele Dacia. Prima generație a debutat în 2010, iar trei ani mai târziu, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, modelul constructorului de la Mioveni a primit un facelift.

A doua generație Duster a debutat în 2017, păstrând platforma și dimensiunile primei generații. În ultimii 6 ani, SUV-ul a trecut printr-o serie de îmbunătățiri, inclusiv printr-o actualizare a identității de marcă.
Din 2010 și până în prezent, Dacia Duster a primit peste 40 de premii și a fost produs în peste 2.2 milioane de exemplare. Mai mult, anul trecut, Duster a fost cel mai vândut SUV din Europa către clienții persoane fizice.

Zilnic, de pe linia de asamblare a uzinei de la Mioveni ies aproape 1.000 de exemplare Duster.

Recent, Automarket a călătorit, în mare secret, în Portugalia, pentru a face cunoștință cu a treia generație Duster. Embargoul ne-a împiedicat să îți povestim despre noul SUV al mărcii de la Mioveni, dar acum că a expirat, îți putem spune tot ce te interesează. Mai mult, îți și putem arăta noul Duster.
Din punct de vedere al dimensiunilor, noul Duster a rămas neschimbat. Avem o lungime de 4.34 metri, o lățime de 1.81 metri și o înălțime de 1.66 metri.

sursa

Citeste si ...

Back to top button