ALERTA MAXIMA! Cutremur devastator dupa eclipsa de luna, oameni au iesit pe strazi de frica sa nu moara. Imagini de groaza!

ALERTA MAXIMA! Cutremur devastator dupa eclipsa de luna, oameni au iesit pe strazi de frica sa nu moara. Imagini de groaza!Imagini de groaza in SUA, cutremurele produse dupa eclipsa de luna si-a facut aparitia, oameni au iesit in strada de frica sa nu cada daramaturile peste ei, relateaza www.romaniatv.net.

Trei seisme s-au produs in SUA, cu magnitudinea de 4 si 5 grade, s-au resimtit pentru ca acestea au fost la suprafata.

California ar putea fi următoarea zonă afectată de un cutremur uriaș, susțin experții care analizează activitatea seismică deosebită din Cercul de Foc al Pacificului din ultima perioadă.

„Astfel de cutremure se produc tot timpul, dar pentru că nu produc daune nu le observăm”, a explicat Pluhar. ‘Ar trebui să ne așteptăm tot timpul la cutremure’.

Pluhar spune că există o șansă de aproximativ 60 de procente, ca în California să se producă un cutremur puternic în următorii 30 de ani, cel mai probabil în East Bay.

„Suntem norocoși că activitatea seismică din California a fost relativ scăzută în ultimul secol.

Dar știm că forțele tectonice continuă să lucreze făcând inevitabilă producerea unui cutremur de mare amploare”, a declarat Tom Jordan, director al Centrului de Cutremur din California de Sud si co-autor al studiului.

 

Citeste si ...

Back to top button