Alerta maxima! Coreea de Nord intra in razboi, iar Romania va avea de suferit: „NU VOM CERSI niciodata pentru PACE”

Alerta maxima! Coreea de Nord intra in razboi, iar Romania va avea de suferit: “NU VOM CERSI niciodata pentru PACE”Coreea de Nord este mai hotarata ca niciodata, acestia vor intra in razboi cu Statele Unite, deoarece au declarat ca nu vor cersi niciodata pacea, relateaza ziarulonline.com.

Regimul nord-coreean a lansat amenintari dure Statelor Unite, dupa ce Comanda Pacificului a mutat mai multe nave de razboi in apropierea peninsulei Coreene.

„De asemenea, mutarea navelor are loc la scurt timp dupa atacul american asupra bazei al-Shaayrat si dupa reluarea discursului dur al presedintelui Trump la adresa Phenianului”, transmite DPA.

”Nu cersim niciodata pentru pace, dar vom lansa cele mai dure contraactiuni impotriva unor provocari, tocmai pentru a ne apara prin forta puternica a armelor si de a pastra calea aleasa de noi”, a declarat un purtator de cuvant al ministerului de Externe pentru agentia KCNA.

Mai mult, purtatorul de cuvant a precizat ca regimul nord-coreean este pregatit sa reactioneze la orice stil de razboi dorit de Statele Unite.

Reprezentantii comandamentului au precizat ca amenintarea numarul unu in regiune ramane regimul nord-coreean, din cauza programului sau in domeniul rachetelor iresponsabil, destabilizator si imprudent si a continuarii (cercetarilor) in vederea dotarii cu armament nuclear”.

Citeste si ...

Back to top button