ALERTĂ IN EUROPA! Vladimir Putin ameninta SUA: „Rusia va acționa simetric”

Vladimir Putin vine cu noi amenintari spre SUA, a declarat ca va activa simetric in cazul Statelor Unite, vor dezvolta alte racherte dupa ce mai probabil se va retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare, relateaza www.stiripesurse.ro.

Vladimir Putin afirmă că, înaintea anunţului preşedintelui SUA Donald Trump privind retragerea SUA din Tratatul INF, Congresul alocase fonduri pentru dezvoltarea unor noi rachete nucleare.

„Decizia SUA (de retragere din INF -n.red.) a fost luată tacit cu mult timp înainte, au crezut că nu vom observa, dar proiectul este deja stipulat în bugetul Pentagonului, adică dezvoltarea acestor rachete; au anunţat retragerea din Tratatul INF abia ulterior”, a declarat Vladimir Putin, citat de agenţia Tass.

„Apoi, au început să caute pe cineva căruia să îi atribuie vina, iar cel mai simplu şi cel mai tradiţional lucru pentru Occident este să spună că este vina Rusiei.

Dar acest lucru nu este adevărat, ne opunem anulării acestui Tratat, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, vom reacţiona în mod adecvat”, a subliniat liderul de la Kremlin.

Citeste si ...

Back to top button