Alerta acum in Romania! Furtuna a facut dezastru in Suceava, zeci de gospodarii facute praf. Romanii sa stea la adapost!

Sa emis o noua alerta in tara, furtuna a distrus zeci de gospodarii in Suceava, Campulung Moldovenesc a fost inundat si blocat pe aluviuni, relateaza www.romaniatv.net.

Transrarăul, drumul judeţean ce face legătura între DN17 şi Masivul Rarău, a fost inchis dupa acest dezastru meteorologic, deoarece pompierii au ajuns la fata locului pentru a scoate apa din locuinta oamenilor.

Zeci de case au fost inundate la Câmpulung Moldovenesc, iar pompierii au intervenit pentru evacuarea apei, după ce pârâul Valea Seacă a ieşit din matcă, dar şi într-o curte din localitatea Volovăţ unde acelaşi pârâu ieşit din matcă a produs inundaţii.

Până la 20,00 a fost emis un nou cod galben de furtună pentru zona de munte a judeţului Suceava, fiind vizate zona de peste cota 1.800 m şi localităţile Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Vama, Vatra Moldoviţei, Fundu Moldovei, Frumosu, Dorna Candrenilor, Pojorâta, Dorna-Arini, Iacobeni, Sadova, Poiana Stampei, Cârlibaba, Breaza, Coşna, Ciocăneşti.

 

 

 

Citeste si ...

Back to top button