Ajutor, divorțez! Iată cum vă poate ajuta echipa de la avmconsult.ro

În zilele noastre divorțul este destul de comun, o procedură destul de des întâlnită. Sunt mai multe variante prin care doi soți pot divorța. Este însă necesar să apeleze la un avocat? Chiar dacă pot, de comun acord, să treacă prin această procedură, este mai bine să aleagă să fie reprezentați de un avocat. Iată de ce!

Rămâne prioritar și mai facil divorțul amiabil

Desigur că această variantă este una mai facilă, indiferent că divorțul va fi înregistrat la un cabinet de notar sau la oficiul stării civile. Procedura în acest sens implică depunerea actelor și după termenul standard divorțul are loc oficial.

Cu toate acestea, sunt cazuri în care separarea de drept se întâmplă de comun acord, însă până la divorțul propriu-zis lucrurile se schimbă. Apelați cu încredere la un avocat divort Sibiu sau din orașul unde aveți domiciliu și veți fi consiliați corespunzător.

Uneori miza este prea mare

De asemenea, poate că intenții bune sunt, există un acord comun, dar numai verbal. Ceva mai complicat este cazul celor care au de făcut și partaj sau care au minori în întreținere, rezultați din căsătoria celor doi. Intervin mize mai mari și astfel s-ar putea să fie mai bine pentru toată lumea să angajați o echipă de avocati buni din Sibiu.

Atenție, divorțul poate avea loc și ca procedură aparte și independentă de partaj și de dispută despre stabilirea domiciliului copiilor și altor drepturi cu referire la aceștia.

Stabilirea clară și legală a unor aspecte ce țin de viitorul celor doi soți

Un alt caz în care avocatul care să vă reprezinte este o calea mai bună se referă la stabilirea unui program de vizită, a unei pensii alimentare sau alte cazuri asemenea. Aceste aspecte pot fi foarte bine discutate amical și cu  maturitate. Până la urmă nu tot timpul legea este soluția, însă nu există o garanție a faptulu că înțelegerea verbală de la momentul actual va fi una respectată și peste ani.

Pentru astfel de cazuri există mereu la îndemână ajutorul unui avocat. Poate fi vorba doar de necesitatea unei ședințe de consiliere sau poate chiar de mai mult de atât, de apărare sau reprezentare în fața organelor competente. Poate fi vorba de inițierea unui divorț, deși nu sunteți în țară momentan sau partenerul de viață nu este în țară. Poate fi la fel de bine un divorț în fața judecătorului, când încercați să dovediți că nu din culpa voastră s-a ajuns la desfacerea unei căsătorii. În orice caz puteți conta pe echipa de la AVM Consult, cu pagina oficială avmconsult.ro.

Tot aici descoperiți și alte cazuri la care această echipă de avocați a lucrat sau mai bine spus cine și cum îi recomandă. Despre serviciile juridice oferite, atât persoanelor fizice, cât și antreprenorilor, persoanelor juridice aflăm detalii complete.

Ajutor, divorțez! Poate că primul pas după o astfel de decizie nu este a merge la avocat, însă în mod cert și acest lucru poate fi recomandat.

 

Contact: avocat@christianamondea.ro

Citeste si ...

Back to top button